Dana, bun venit in Comunitate!!!
Din cauza de GDPR, nu se pot da astfel de detalii fără mandat judecătoresc.
PS Poate ca e vreun admirator secret, vreun Dragobete. 🙂 Serios vorbind, daca mesajele au un continut deranjant, amenintator te poti adresa politiei si asa poti afla cine e expeditorul, daca e pe abonament. Daca e pe prepay, e mai greu.
Dana, bun venit in Comunitate!!!
Din cauza de GDPR, nu se pot da astfel de detalii fără mandat judecătoresc.
PS Poate ca e vreun admirator secret, vreun Dragobete. 🙂 Serios vorbind, daca mesajele au un continut deranjant, amenintator te poti adresa politiei si asa poti afla cine e expeditorul, daca e pe abonament. Daca e pe prepay, e mai greu.
Viocat, tu primesti in factura detaliata si apelurile/mesajele primite? Dana vrea sa afle un nume, numarul il are, pt ca apeluri poti primi de pe un numar ascuns, dar de sms-uri nu am auzit.
Nu a fost un mesaj deranjant, dimpotriva, a fost un mesaj de La multi ani. Am întrebat cine e și nu a dorit să dezvăluie acest lucru. Nu știu dacă este un Nr de prepay sau abonament.
Acu știu că nu se mai pot trimite mesaje cu număr ascuns. La începutul anilor 2000, puteai să trimiți sms cu "*ri# urmat de mesajul tău". Pentru apel cu număr ascuns, se pune #31#0744xxxxxxx.
@Razvan: Pentru SMS-uri sunt aplicatii cu care poți trimite mesaje și care afișează alt număr decât cel al expeditorului. Pentru apeluri nici nu mai este necesară combinația de pe vremuri, e suficientă selectarea opțiunii de ”număr ascuns” pentru a nu fi afișat la destinatar numărul apelantului.