anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai poate reactiva un abonament orange reziliat?

Buna seara.
Am un abonament care a fost reziliat pentru neplata și ma întrebam daca îmi plătesc facturile restante se mai poate reactiva cumva ?
Multumesc !
22 Răspunsuri 22

Nu prea am reușit sa iau legătura cu nimeni de la orange. Serviciul clienți este pana la ora 17, am trimis un mail, am încercat sa vorbesc cu băiatul din magazin, cel care mi-a făcut abonamentul dar spune ca nu este problema lui

teacher_
#StarMember
Suna la Nr 401, Serviciul Suport Clienţi cu acces direct la operator, disponibil 24 ore din 24, 7 zile din 7 Tarif naţional: 0.14 euro/minut, TVA inclus; primele 40 secunde sunt gratuite.... Încearcă, poate te ajuta cineva.

Multumesc! Eu știam de număr 300, sun acum sa văd dacă îmi răspunde cineva

Vio73
#StarMember
Depinde de perioada de timp care a trecut de atunci. Merge să suni și la 300 sau să intri în contact prin Chat Djingo sau prin secțiunea Contact din My Orange. Succes și sunt sigur că vei reuși dacă știi cum să pui problema!

Am reușit sa vorbesc astăzi cu un operator la numărul 300, care mi-a spus ca nu mai am ce face și ca le datorez acea suma. După amiaza am fost sunat de o domnișoara care mi-a spus ca dacă achit restanta pot reactiva abonamentul și practic acea factura enorma se va șterge. Eu plătind deja, le-am trimis o dovada de plata pe mail-ul plati@orange.ro și aștept sa văd dacă îmi deblochează abonamentul

Vio73
#StarMember
Mă bucur pentru tine și sper să fie în regulă. Felicitări!

Razvan
#StarMember
Ma bucur ca te-am putut ajuta, sper sa reușești sa treci peste aceasta perioada mai dificila. Sa ne anunți cum ai rezolvat în final.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Bravo, totul e bine cand se termina cu bine! Sa incerci sa nu mai ajungi in situatia asta!