anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare abonament

NITA_LILIANA
Junior

Bună ziua, am primit o oferta cu reducere de 50% la schimbarea abonamentului pe 24 de luni, oferta ce este strict online și ma tentează sa schimb abonamentul dar am 2 întrebări.

1.Dupa incheierea celor 24 de luni,începând cu luna următoare abonamentul va revenii la pret întreg sau rămâne incontinuare la preț redus?

2.Telefonul meu este un Samsung Galaxy A 71 4G,dacă schimb abonamentul  cu unul 5G internetul va putea funcționa ,ca sa-mi schimb telefonul cu unul 5G momentan nu-mi permit.

Va las mai jos 2 capturi de ecran după noua oferta și abonamentul actual 

Screenshot_20240716_121342_My Orange.jpg

Screenshot_20240716_121353_My Orange.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Buna!

1. Va trebui sa citesti contractul sa vezi explicit ce zice. La prima strigare, pretul este doar pentru 24 de luni (adica "perioada minima contractuala"). Vad ca poti face online, deci, daca e ceva ce nu e ce trebuie, poti sa il refuzi in 14 zile. Sincer, nu mi-as face probleme, intrucat poti cere o fidelizare incapand cu 3-6 luni inainte (evident, doar sa nu te grabesti).
  2. Poti utiliza orice telefon, diferenta este data de ACCESUL la 5G.

PS: eu folosesc un telefon 4G (Huawei Nova 8i) si nu am o problema ca nu receptionez 5G. Nu am in zona semnal 5G si nu simt nevoia (sotia are telefon 5G si nu are nimeni semnal in zona in care stam). In momentul in care iti poti achizitiona telefon compatibil 5G, il poti folosi la momentul respectiv.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Anca07
#StarMember

Buna @NITA_LILIANA ,

Ai reusit sa iei o decizie bazata pe raspunsurile colegilor din comunitate?

Daca da, care este aceasta?

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.