anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Crimestone
Începător
Salut, ca sa imi cumpar un Note 10 Plus cati bani trebuie sa dau ca sa il iau si cati trebuie sa dau la luna ?
28 Răspunsuri 28

Vio73
#StarMember
Salut! După cum vezi, prețul este de 44 euro/lună, la un abonament Orange Me 19, timp de 24 luni sau 825 euro ( suma totală), cu un Orange Me 30, la varianta cu 256 GB memorie internă sau 48 euro/lună și 919 euro, la varianta de 512 GB. Detalii aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-note10-plus-256gb-dual-sim-black Poți să-ți configurezi ratele în funcție de abonamentul dorit. Plus că poți primi si o reducere de 100 de euro dacă vii cu un telefon Samsung mai vechi. Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Chiar daca au mai fost discutii pe aceasta tema, pot să îți spun că Note 10 plus vine cu un preț la "liber" de 1099 Euro în magazinul Orange. Dacă dorești să îl iei pe abonament, ai posibilitatea sa îl iei in rate. Intra din contul tău Orange pe link-ul de mai jos https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-note10-plus-256gb-dual-sim-black Și poți să alegi varianta de abonament care ți se potrivește, in funcție de ce buget ai. Ai posibilitatea de a-l cumpăra in rate prin cardurile de credit ale băncilor partenere, BT , BRD, Card Avantaj sau Banca Romaneasca, sau prin rate direct pe factura ta Orange, pe care o plătești odată cu plata abonamentului. Poti suna la Nr 300 și să ceri detalii de la in operator, sau sa mergi intr-un Shop sau Store. De asemenea, daca ai vechime in rețea, și ai un abonament de internet, poți beneficia de o reducere pentru fiecare an în rețea. Părerea mea este că prețul este apropiat de la ceilalți retaileri, iar dacă ai posibilitatea sa îl comanzi, fa-o online, pentru că ai 14 zile la dispoziție să testezi produsul, fata de 24 de ore cat ai pentru magazinul fizic. Sa ne spui și nouă ce ai făcut.

teacher_
#StarMember
In plus, poți beneficia de extra reduceri Hot summer. Pentru fiecare grad trecut de 20 de grade ai 1% reducere in magazinul online Orange. Cred că ai putea verifica și prognoza meteo, și să ai și o reducere consistenta.

Miha_Z
#StarMember
Daca nu vrei sa-l iei la liber pretul unui mobil difera in functie de abonamentul achizitionat. Poti merge intr-un Orange Shop si discuta cu un operator Orange si in functie de resursele dorite, costul abonamentului si costul final al mobilului sa te decizi asupra unui abonament.

Ascary
Campion certificat
De menționat că achiziționarea în rate pe factura se poate face doar in magazinul fizic...daca clientul este eligibil.

teacher_
#StarMember
@Ascary, se poate cumpăra in rate pe factura și prin apel la 300. Eu mi-am luat recent o tabletă așa.

Jay
Campion certificat
Eu nu inteleg un lucru, daca poti lua in rate doar in magazinul fizic sau sunand la 300, de ce ai varianta de achiziție online cu rate pe factura Orange? Si, inca un lucru, doar de menționat... Early Upgrade nu este compatibil cu achizitia in rate Orange...

Ascary
Campion certificat
Jay informația care apare pe site-ul Orange referitoare la achiziția în rate al lui Note 10 se referă la cumpărarea in rate prin carduri de credit ale băncilor agreate de Orange nu prin rate pe factura. Pentru aceasta varianta trebuie sa mergi in OrangeShop unde ești verificat și semnezi câteva formulare. Aceasta este procedura. Da ai dreptate,earlyupgrade nu este compatibil cu achiziționarea în rate. Daca insa mai ai un număr pe abonament,poți lua pe acela in caz că nu ai luat și pe el telefon. @teacher nu orice produs din magazinul online se poate cumpăra în rate pe factura. Galaxy S7 Edge și Note 9 nu le-am putut lua în rate pe factura din magazinul online. S7 l-am luat în rate prin magazinul fizic iar Note 9 l-am luat din magazinul online cu achitare integrala la curier. Nu îți va da Orange Note 10 de1000+ de euro cu rate fara sa semnezi ceva. Haideți să nu mai comparam merele cu perele. O tableta de câteva sute de lei e una și flagshipul Samsung este altceva: pentru conformitate consulta Orange https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/

Jay
Campion certificat
@Ascary, pentru mine, pret cu plata in rate Orange si cand iti mai si spune suma de plata lunar pe factura, inseamna ca nu are legatura cu vreun card.. Eu am făcut o simulare cu Note 10, nu plus.. Si, la final cu impresia asta am rămas.. dacă am inteles gresit, ca pot finaliza comanda si plătesc lunar pe factura Orange, atunci nu e ok.. Sau poate e vorba doar de Note 10 plus? Cu asta n-am incercat sa vad ce-mi spune, dar, stiu ca exista o sumă maxima acceptată pentru rate online... Altfel, chestia pe care am mentionat-o poate induce pe oricine in eroare..

Ascary
Campion certificat
Jay,eu am incercat cu Note 10 Plus.Cu rate nu am ajuns nici la finalizare 🙂 că sa nu mai spun că pe un număr nu eram eligibil din cauza earlyupgrade. Tot aman sa merg într-un magazin,iar cei de la Samsung Romania vor toți banii odată,bine te mai momesc cu un încărcător wireless dual :))

Ascary
Campion certificat
Uite și niște screenuri. După cum se vede,nu mai este nici un buton de trimitere a comenzii,se oprește aici. Un screen este cu earlyupgrade ne eligibil.

Jay
Campion certificat
@Ascary, asa arata la mine si, n-am îndrăznit să apas pe cumpara ca nu vreau sa fac asta deocamdată :D...

Razvan
#StarMember
Și contractul de la distanță, semnat, are același drepturi și obligații ca cel din Shop.

Ascary
Campion certificat
Jay încearcă o simulare și cu Note 10 Plus să vedem dacă la tine atâta altceva față de ce arata la mine. @Razvan știu că are aceeași valoare. Am semnat și eu unul la curier acum vreo 10 ani pentru un Homepack. ( Nu incepe niciodată o frază cu "Și" ,"Deci" etc)