anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Mi-ati modificat abonamentul in timpul perioadei contractuale, FARA stirea sau acordul meu!

mrsalexander
Explorator
Contract incheiat in noiembrie 2018, cu 24 luni perioada contractuala. Vezi poza 1, atasata.
Resurse in contract; nelimitat minute nationale si roaming, nelimitat minute Orange, nelimitat sms-uri, 50 GB internet national, 10 GB spatiu stocare in cloud.
De 3 zile nu mai pot apela/primi apeluri pe numar.
La verificare pe site; abonamentul a fost modificat FARA STIREA SAU ACORDUL MEU intr-unul cu; 5 GB internet, zero minute nationale, zero minute internationale. Vezi poza 2, atasata.
In prezent NU pot folosi numarul de telefon (care apartine unui PFA)
Cum vi se pare, stimata comunitate, aceasta incalcare grava a legislatiei si a conditiilor contractuale?
Verificati-va CU ATENTIE resursele din abonamente, ca sa nu va treziti ca patiti ca mine!
18 Răspunsuri 18

mihai_13
Maestru
WaW ! ... asa ceva pare imposibil , dar daca asa ceva este real poate fi si caz penal cu ajutorul unui avocat iar cea de-a doua fotografie este de ras daca nu de plans , 0 minute nationale 🙂 bine ca ai sms nelimitate :)))

Vio73
#StarMember
Faci o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro și le explici detaliat ce se întâmplă, cu poze și tot ce trebuie. Sper că lucrurile se vor rezolva. Succes!

Florin_D
Cunoscător certificat
Cred ca cel mai bine incearca sa vorbesti cu cineva la relatii clienti telefonic! sigur exista o explicatie referitor la problema ta! Cred totusi ca este o gresala sau o eroare de sistem! As mai avea o intrebare totusi! Folosirea abonamentului se face pe teritoriul romaniei sau inafara tarii? pentru ca exista o mare diferenta! Dupa 90 sau 120 de zile in care Abonamentul / numarul de telefon este folosit in anafara tarii, indiferent de resursele trecute in contract, acestea nu mai sunt valabile!

Anonim
Neaplicabil
Dacă tu ești titularul, sună la Orange și fă o reclamație. Dacă nu ești tu titularul, poate s-a făcut o modificare fără să știi și tu. E doar o supoziție. Să ne comunici cum ai rezolvat. Succes!

FLo1
#StarMember
Cand doresti senzatii tari / Nu-i nevoie sa apari / La radio sau televiziune / Nici la "Steaua fara nume"! /// Ti-este suficient sa vezi / Chiar daca nu poti nici sa crezi / O postare ca aceasta / Care vine ca napasta. /// Poate Orange scos din priza / Ti-o fi pregatit surpriza / Ca in casa, izolat / Sa fi si tu deconectat. /// Vorbesti neaparat cu ei / Si le explici ce vrei / Prin Djingo, Mail, sau apel / Rezolvi probleme fel de fel. /// Dar dac-astepti, tacand, problema / De la sine nu dispare / Si vei avea mereu dilema / Ce s-a putut intampla...oare? /// Comunitatea-i uimitoare / Impartasim tot ce ne doare / Dar oficial situatia ta / Doar Orange o va rezolva. /// Asadar si prin urmare / Te asteptam c-o rezolvare / Sa stim cum Orange a procedat / Fara s-ajungi la avocat..

mrsalexander
Explorator
Eu sunt titularul Abonamentul e incheiar si folosit in Romania, nu in afara tarii

Ascary
Campion certificat
Merge la cafea poezia asta Flo. Multumim :))

Miha_Z
#StarMember
Poate este o greseala in actualizarea beneficiilor din My Orange. Indicat e sa iei legatura cu un operator Orange si sa ceri lamuriri.

FLo1
#StarMember
@Ascary daca-ai sti ce tare / Te chinuie in izolare / Griji, nevoi, dar si talent / In pandemie mai atent. /// Ca doar asa poti fi captiv / In viata competitiv / Cate-un catren mai presarand / Timpul sa nu-l simti curgand.

Ascary
Campion certificat
Chapeau... 🙂

Razvan
#StarMember
@initiator, la 415 sau *115#, ce resurse sunt trecute în acel mesaj?

mrsalexander
Explorator
Resursele care apar in poza 2 adica zero minute nationale, zero minute orange, 5 GB net ?!! Asta in conditiile in care tel e al unui PFA si in prezent NU se poate folosi pt nici un fel de convorbire

Vio73
#StarMember
Alege de aici o modalitate de a intra în contact cu Serviciul Clienți. https://www.orange.ro/contact/ Îți doresc să ai succes!

Anonim
Neaplicabil
Să nu uiți să ne ții la curent cu ce ai rezolvat, dacă ai rezolvat! 😉