anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Mesaje netrimise catre numere pe care nu le am in agenda

Adidutza
Junior
Buna ziua,
Am incercat sa trimit un mesaj pentru a dona o suma de bani, a aparut mesajul standard ca mesageria incearca sa trimita un mesaj care poate avea cost suplimentar, am bifat nu mai intreba si in secunda doi a aparut inca o ferestra cu o intrebare, nu am fost atenta ce am bifat, dar mi-a dat trimitere nereusita si de atunci daca trimit mesaj catre orice numar pe care nu il am in agenda imi arata trimitere nereusita. Mentionez ca pot trimite mesaje catre persoanele pe care le am in agenda.
Mulțumesc,
Alina
1 Soluţie acceptată‚

Adidutza
Junior
A ramas sa revin cu un raspuns, daca o sa ii dau de cap. Am vorbit cu cineva de la suport Huawei, ca problema era din telefon. Asta-i rezolvarea in caz ca va loviti de o situatie asemanatoare: Setari-Aplicatii-Aplicatii-3 puncte sus-Acces special-SMS Premium- sa fie bifata. Mulțumesc pentru sfaturi.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Poate ai vreo setare a telefonului care interzice.. salveaza numărul in telefon, până afli ce setare ai facut..

Vio73
#StarMember
Ai dat un restart la telefon?

teacher_
#StarMember
Salut! Încearcă să intri în setările mesajelor și să pui centrul de comandă +40744946000. Sau, varianta 2, șterge datele cache din aplicatia messages, in funcție de ce telefon ai. Daca ne dai detalii despre telefon, te putem ajuta.

Adidutza
Junior
Am incercat si cu restart si cu inregistrarea in agenda si nimic. Am un Huawei P30 Pro. Am încercat si cu centrul de comanda, dar nu-l gasesc in agenda Mulțumesc

teacher_
#StarMember

Ai aici un link...

Ultima varianta e EMUI 9, dar probabil a rămas neschimbat și la 10.

https://consumer.huawei.com/ro/support/how-to/detail-troubleshooting/ro-ro00444770/

Sper sa te descurci.

Adidutza
Junior
Incercat si nimic nu s-a schimbat. Ma gandesc sa sun la relatii cu clienti poate e ceva ce tine de abonament. Habar n-am

Vio73
#StarMember
Încearcă pe Chat Djingo, din My Orange, secțiunea Contact sau apel la 300. Succes!

teacher_
#StarMember
Intra aici https://www.orange.ro/contact/ și alege o varianta potrivită, ținând seama și de ora și condițiile în care ne aflam. Sper să îți rezolvi problema.

Jay
Campion certificat
Mesaje - Setări - mai multe setări - mesaje text, aici ar trebui sa găsești centrul de comanda pentru mesaje, dar, n-ar trebui să aibă legătură, dacă celelalte mesaje se trimit.. probabil ca are legatura cu bifa la care n-ai fost atenta.. Poate te ajuta.. eu nu am huawei, dar, cred ca n-ar trebui să difere prea mult..

Trixen_old
Cunoscător
Imi cer scuze daca ati verificat deja asta si ce spun eu pare prea simplu, insa am patit-o: 1. daca e prepay, verifica daca ai credit suficient 2. daca e abonament, verifica sa nu fie restrictionat pentru plata. Am un astfel de abonament de pe care nu pot plati parcare, nu pot dona, nu pot apela numere cu suprataxa. Problema e ca este chiar SIMul implicit si tot timpul trebuie sa imi amintesc sa schimb SIMul de pe care trimit SMS cu suprataxa.

Vio73
#StarMember
Da, trebuie verificate și aceste aspecte!

Razvan
#StarMember
Mergi la Setări - Sistem - Resetare - Resetare rețea sau Toate resetările, dacă vezi ca nu funcționează prima. Succes!

Razvan
#StarMember
Pentru a accesa centrul de mesaje la Huawei mergi la Setări - Sistem - Despre telefon - Stare - Rețea - Număr centru sms.

Razvan
#StarMember
Fiindcă la editare, nu mai pot pune atașamente, le pun aici.