anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rezliere contract orange serviciu mobil

Andrei91
Junior

Buna dimineata grup

Am depus o cerere de reziliere a contractului cu un serviuciu mobil pe 6 februarie am fost sunat pe 16 februarie sa mi se ofere o noua oferta si am refuzat am zis ca contractu vreau sa fie reziliat mi-au spus ca contractu v-a fi reziliat pe 2 martie si am de achitat o taxa de reziliere. Am fost am achitat taxa de reziliere si cand a venit data de 2 martie m-au amanat pe 1 aprilie pentru ca mi-au zis ca nu trecusera cele 30 de zile de preaviz si nu am confirmat taxa de reziliere. Acuma intrebarea mea este serviciile se inchid pe 1 aprilie ora 00:00 sau pe parcursul zilei pana la finalul acesteia. Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

În mod normal, mâine ar trebui să nu mai ai activ acel serviciu. Verifică și sper să fie în regulă!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inchiderea se face cel tarziu pe parcursul zilei. Prin 2010-2011 am inchis un abonament si in dimineata zilei in care trebuia sa fie prima zi fara semnal inca mai primea semnal. Am apelat *100# si semnalul a disparut. Nu stiu daca a fost o coincidenta sau pur si simplu dezactivarea numarului a fost la ora respectiva.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca 1 aprilie face parte din perioada ta activa, atunci serviciile vor fi dezactivate in mod normal dupa ora 23:59. Pe 2 aprilie serviciile nu vor mai fi active.

Vio73
#StarMember

Salutare!

În mod normal, mâine ar trebui să nu mai ai activ acel serviciu. Verifică și sper să fie în regulă!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

juncu63
Începător

Trebuia sa duci Legea 193/2000 si numai plateai nici o taxa de reziliere.