anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

reziliere contract

florindz
Junior

Buna ziua. In data de 26.02.2024 am prelungit abonamentul de la Fun10 la Fun 11. Perioada minim contractuala este de 24 de luni. In luna ianuarie 2026 am facut cerere de trecere de la abonament la prepay incepand cu 26.02.2026 avand in vedere ca expira contractul si cererea trebuie facuta cu 30 de zile inainte. Pe 28.02.2026 am primit factura in care mi se cere taxa de reziliere 700 de lei, argumentand ca perioada minima expira pe 26.03.2026. Ma poate lamuri cineva care este data de expirare a contractului? Multumesc!

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Noi nu știm despre ce este vorba pe contul tău, marea majoritate fiind tot clienți ca și tine. Dar cred că varianta este să mai aștepți o lună și atunci faci pasul pe care ți-l dorești sau pur și simplu îi întrebi pe cei de la Orange, din Chat Djingo  .

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ar fi trebuit să verifici în contul My Orange, la secțiunea „Abonamente și Opțiuni”, perioada contractuală, înainte de a depune cererea de închidere a abonamentului și de trecere pe prepay.

9129.jpg

Nu ai fost contactat de serviciul clienti pentru a ti se comunica date legate de penalitati?

In cont scria 26.02.2026 expirare contract, dar nu mi.a trecut prin cap sa fac printscreen.

MihaiC99
Campion certificat

Contacteaza serviciul clienti si explicale acest lucru, sa faca verificari suplimentare. Pot fi verificate si facturile de catre acestia. Incepand cu ce data fost facturat/activat noul abonament. 

DanielaH
Moderator

@florindz, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Da, ieri am fost sunat de un operator, a fost o greseala a softului, si-au cerut scuze, am ramas placut surprins de interactiunea cu el. Multumesc pt ajutor. 

Super! Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.