la 23-02-2026 10:23 PM - editat ultima oară la 24-02-2026 08:55 AM de DanielaH
Locuiesc in Uk. Nr de orange nu functioneaza. Si incerc de 2 luni rezilierea abonamentului. Ei motiveaza amanarea rezilierii pe faptul ca incearca sa ma sune dar ca eu nu raspund desi le am spus ca nr de orange nu functioneaza si am dat un numar de contact. Deja mi au comunicat sa depun o noua cerere de reziliere. Ce ar fi de facut?
la 24-02-2026 04:35 AM
Salutare! Depune o nouă solicitare in My Orange prin apel telefonic la 0374300300 și în acest mod, nu mai este necesar să fi recontactat. Ca să fi sigur că s-a înregistrat solicitarea, poți verifica acest lucru în My Orange.
la 24-02-2026 05:22 AM
Salutare!
Încearcă să îi suni tu direct și să le explici că nu te pot suna, sau le lași o cerere în care le explici că nu au de ce să te mai sune, pentru că dorești pur și simplu închiderea serviciului respectiv, fără alte discuții suplimentare.
Baftă!
la 02-03-2026 12:34 PM
@Emyrate67, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu rezilierea?
la 09-03-2026 08:11 PM
Nu s-a rezolvat.Am primit un răspuns pe chat prin care ei zic ca ma tot suna și eu nu răspund. Asa fac de fiecare data. Cică au nevoie de acordul meu verbal pentru reziliere.Acesta cred eu este doar un moft prin care sa ma tina în abonament.
la 09-03-2026 08:20 PM
Da sigur. Eu am sesizat ANCOM prin mail. Astept sa vad ce raspuns imi dau apoi merg la ANPC.
Nu se poate sa inventam reguli peste noapte.
Oug 11 spune clar conditiile pentru reziliere. Adica solicitarea prin mail este suficienta
la 09-03-2026 08:22 PM
OUG 111 scz. Asta este baza legală care reglementeaza rezilierile de abonamente. Art 59 daca nu mă insel
la 07-03-2026 04:31 PM
La fel si eu. Mi-au facut un abonament abuziv cu cost cuprins in costul celor existente (vrăjeală) si acum nu-l pot rezilia nici pe acela nici pe inca unul pe acelasi motiv. Dar ei fac o ilegalitate, deorece oug 111 spune clar că solicitarile de reziliere nu pot fi ingradite cu conditii abuzive gen contactare prealabila. Am facut nenumarate sesizari, am trimis mailuri totul in zadar. Acum m-am adresat prin mail celor de la ANCOM cu o sesizare scrisa. Nu imi amintesc sa fi semnat că eu sunt de acord cu conditia asta inventata de ei abuziv, de a mi se conditiona rezilierea de o contactare prealabila. Asta e o inventie de a lor de a mai amâna o perioada rezilierea si de a tine clientii cu forta. Sa le fie rusine pentru mizeriile aatea. Nu voi mai fi client Orange nici daca mă plătesc ei pe mine
la 09-03-2026 08:13 PM
Același lucru îl pățesc și eu. Am depus nenumărate cereri de reziliere care au fost respinse pentru ca ei zic ca încearcă sa ma contacteze și eu nu răspund.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor