anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere abonament - in cat timp trebuie să trimit echipamentele la Orange?

Flavius4566
Junior entuziast

Buna seara !

Am reziliat serviciul de internet de la Orange Communications..și mi s-a trimis un nou contract online  de data aceasta cu Orange ,care nu îmi convine că preț.

Dacă mă portrez la Digi cu Nr de tel fix și televiziune ...in cat timp trebuie să trimit echipamentele la Orange ...pot întârzia mai mult de 5 zile ...nu sunt in țară și trebuie să adun echipamente 

1 Soluţie acceptată‚

@Flavius4566: Dacă decizia este iremediabilă atunci cu cât le predai mai repede esti cu o grijă în minus. Altfel vei avea o factură în plus de achitat, reprezentând acele echipamente nepredate la timp. "5 zile" nu e problemă,  dar să nu fie 5 zile după câteva săptămâni. Succes în alegerea făcută. 

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Flavius, bun venit in Comunitate!!!

Ai incercat o noua negociere cu cei de la Orange? Ce nu ti-a convenit la oferta primita?

In vechiul contract aveam trei recervere dintre care 2 nu plăteam nimic ...in noul contract apar doar două receivere pe care plătesc chirie cate 1,5 euro pe fiecare ...puteau să sune înainte să trimită contractul sa vorbim ...nu sau deranjat ...în sat la mine de când a venit Digi cu cablul tv ...fostul Telekom a pierdut 90 %din clienți ...când cablul de la rivali  e la poarta ei continuă cu preturi mari ...

@Flavius4566: Dacă decizia este iremediabilă atunci cu cât le predai mai repede esti cu o grijă în minus. Altfel vei avea o factură în plus de achitat, reprezentând acele echipamente nepredate la timp. "5 zile" nu e problemă,  dar să nu fie 5 zile după câteva săptămâni. Succes în alegerea făcută. 

Flavius4566
Junior entuziast

Comparând preturile Digi e cea mai convenabilă 

@Flavius4566: Am mai menționat și cu alte ocazii: atât timp cât nu mai contează vechimea sau valoarea sau numărul abonamentelor, atunci importante sunt costul total, dar mai ales calitatea semnalului și cât din serviciile de care ai nevoie sunt și asigurate.

Sper sa nu cazi in plasa celor "peste 200 de canale" de la Digi. Importante sunt canalele la care te uiti. Sunt abonat de 5 ani si tot astept ID, C&I, Filmbox (cu restul de canale), Animal Planet... si nu cred ca vor veni prea curand. De umpluturi... cred ca e ca la restul.

Ca și noutate, de astăzi, Orange reintroduce în grilă canalul National Geographic, plus Wild și People, Prima Sport 5, etc.

Detalii aici:

https://www.media-max.ro/posturile-national-geographic-agro-tv-prima-sport-5-in-grila-orange-romania...

Vorbim despre grila proprie a Orange, nu a fostului Telekom, care oricum le includea.

Nu am timp de documentare 😊,mă bucur la Digi că am premier league 😊

Daca totul se rezuma la fotbal, Digi e solutia (si imi asum toate castanele). Nu sunt microbist si cred ca se vede (si chair am un dinte impotriva Digi si a reluarilor fotbalistice, in conditiile in care sporturile de iarna sunt in toi, iar Eurosport deja nu mai continua traditia de sanie si bob (cu exceptia olimpiadelor).

Salutare!

Nu există o ofertă locală? Că prin zonă mea se instalează la greu oferta cu 11 lei pentru tv și net, cu wifi 6 inclus, Netflix cadou 12 luni, etc. Și tragi la mai multe tv-ul dacă sunt din astea moderne, nu de în cele cu tub. La Digi numai tv-ul este 25 lei și nu au nici wifi 6 inclus! Și se renunță la greu la Digi pentru așa ceva!

Ciudat!

Eu zic să te interesezi mai bine!

Oferta cu 11 lei e la a doua instalare a serviciilor fixe - dacă ai 2 abonamente de voce. Cel puțin așa mi s-a spus.

La mine este cu un singur abonament sau chiar cu prepay.