anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Renuntare la abonament

Mirco
Junior

Buna ziua, in data de 28 noiembrie, adica alaltaieri, am trecut de la prepay la abonament Fun Plus, dar mi-am dat seama ca minutele nelimitate in roaming nu le pot folosi din Romania spre numerele fix din Italia. Ce cheltuieli am daca renunt la abonament si revin la prepay? Multumesc frumos si o zi buna tuturor.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Teod, bun venit in Comunitate!!!

Depinde cum ai incheiat contractul:  telefonic/online sau intr-un magazin fizic. Daca ai facut abonamentul online sau telefonic, ai dreptul sa renunti in 14 zile fara sa platesti niste taxe. Daca ai facut contractul intr-un magazin fizic, aveai timp de razgandire 24 de ore.

Cat despre motivul pt care vrei sa renunti...sa nu facem confuzia: roamingul se refera doar la apelurile pe care le faci cand te afli in strainatate, cand vrei sa suni din Romania in strainatate, ai nevoie de apeluri internationale.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember

Teod, bun venit in Comunitate!!!

Depinde cum ai incheiat contractul:  telefonic/online sau intr-un magazin fizic. Daca ai facut abonamentul online sau telefonic, ai dreptul sa renunti in 14 zile fara sa platesti niste taxe. Daca ai facut contractul intr-un magazin fizic, aveai timp de razgandire 24 de ore.

Cat despre motivul pt care vrei sa renunti...sa nu facem confuzia: roamingul se refera doar la apelurile pe care le faci cand te afli in strainatate, cand vrei sa suni din Romania in strainatate, ai nevoie de apeluri internationale.

Mirco
Junior

IN magazinul fizic ám facut contractul, acuma cat ma Costa rezilierea?

Salutare!

Nu putem să te ajutăm noi cu o astfel de informație. Trebuie să depui cerere de reziliere din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Te va suna cineva ulterior și îți va comunica eventualele costuri!

Ceri acolo și trecerea din nou pe prepay!

Baftă!

multumesc Viorel de raspuns!

Cu mare drag! Sper să scapi cât mai ieftin!

merg Márti la magazin, Maine o sa fie inchis, apoi scriu aici ce a zis vanzatoarea..

Vei plati toate reducerile care ti s-au aplicat inmultite cu 24 de luni, cat trebuia sa tina contractul. Imi pare rau, dar trebuia sa te interesezi inainte ce inseamna roaming si cum se pot folosi acele minute. Eu cred cai destule minute internationale incluse. Poti folosi si Whatsapp-ul pt a suna pe mobil sau poti comunica pe Messenger de pe Facebook.

Suma exacta o poti afla numai de la un consultant Orange.

Multumesc de raspuns delfinas, merg Márti la magazin CA Maine o sa fie inchis 

Dar n am folosite din reduceri, din momentul ca de doua zile s a intamplat fapta!

Razvan
#StarMember

Bună! Vei plăti contravaloarea serviciilor utilizate de la activarea abonamentului până la momentul rezilierii, practic o lună de abonament, că rezilierea se face în 30 de zile. Dacă ai luat telefon, întreabă în ce condiții îl poți returna. 

Multumesc Razvan, n am luat telefon, doar abonament..

Razvan
#StarMember

Am inteles. Atunci este doar o formalitate rezilierea contractului. 

Buna seara, am fost azi la magazinul orange, au zis ca trebuie sa astept cateva zile pana vine prima factura si dupa aia se poate incepe demersul pentru reziliere si intoarcerea la prepay..

Si ai intrebat daca o sa ai ceva de plata?