anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Redirectionare apeluri Orange - Vodafone

osiris19
Junior
Salutare! Am abonament personal orange. Am si numar de serviciu Vodafone. Cel de orange este redirectionat in cazul in care nu am semnal (din pacate in multe locuri) catre numarul de vodafone. Vi se pare normal ca in absenta semnalului orange sa fii nevoit sa platesti redirectionarea catre vodafone desi in abonament ai nelimitat minute nationale?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Apelurile redirecționate către numere de telefon Orange consumă din minutele pe care le ai incluse în abonamentul tău, însă în cazul abonamentelor cu minute naționale nelimitate, apelurile redirecționate în afara rețelei Orange nu consumă din minutele incluse în pachet. Acestea vor fi taxate din primul minut conform tarifului standard pentru apeluri în afara rețelei de 0,17 euro/minut, fără TVA. Sursa - https://www.orange.ro/help/cat-costa-redirectionarea-apelurilor-99

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

osiris19
Junior
deci la portocala e cam asa: -inainte de a suna pe cineva (folosind nelimitatul) ai face bine sa te uiti pe 5 site-uri si doua manuale de apelare -nelimitatul e limitat si conditionat -ai face bine sa nu ai prea mult de vorbit in alte retele -imi e si frica sa ies din tara cu abonamentul asta pentru ca undeva scris marunt in contract o sa constat ca beneficiile roaming SEE nu sunt chiar asa cum sunt promovate si pentru toate astea mai dau si 16 euro?

FaraUnID
Campion certificat
Inca odata: Toate aceste aspecte sunt scrise negru pe alb in contractul pe care se presupune ca l-ai citit si l-ai inteles inainte de a-l semna. La fel si tarifele standard pentru fievare serviciu in parte. Faptul ca nu le-ai citit si ai semnat orbeste vrajit de NELIMITAT, nu arunca vina in terenul operatorului. Iar daca tot pui problema asa si mergand pe logica ta, daca tot ai NELIMITAT NATIONAL suna si la linia erotica! Doar este apel national. Corect? P.S. - Faptul ca frustrarea ta face ca Orange sa fie "portocala" nu ajuta la nimic, cel putin pe tine si nu faci alteca decat sa duci discutia asta si mai mult in derizoriu. La fel cu fac cei care scriu "vomafone", "telepom" , "gigi mobil" sau "uindous"

osiris19
Junior
constat ca e o retea derizorie care merita o discutie de acest gen. Nu am adus in discutie apelurile cu suprataxa ci doar apelurile catre numere obisnuite. Tu duci discutia la "abonatul" e sclav supus iar operatorul e "atotputernicul". Deja incepe sa imi lipseasca digi cu toate neajunsurile lor in materie de fiabilitatea retelei. subiect totalmente incheiat din partea mea

FaraUnID
Campion certificat
Abonatul nu are cum sa fie scalv cat timp exista concurenta, exista alternativa numita prepay si exista abonamentele de tip SIM Only unde perioada minima contractuala este de 30 zile. Abonatul devine sclav in momentul in care nu se informeaza si se lasa prostit de ofertele generice impachetate ca nelimitat. Si nelimitatul de la Vodafone este limitat undeva la 5000 unitati lunar, internetul nelimitat al celor de la Telekom se supune unor reguli, iar nelimitatul la 2 euro al celor de le Digi are si el pretul lui - suprataxarea roaming-ului.

Sorin_22
Începător
Eu cred ca Orange ar putea sa ofere 2 solutii (la alegerea clientului) cand semnezi un nou contract: 1 - nelimitat, cu costurile aferente daca vrei sa redirectionezi, conferinta cu numere din alte retele si 2 - sa iti ofere doar 4000 minute nationale (de exemplu, pot fi mai multe sau mai putine) dar sa poti consuma acele 4000 de minute cum vrei tu (in alte retele, redirectionari catre alte retele, conferinte cu numere din alte retele).

osiris19
Junior
La cat vorbesc eu pe Orange îmi sunt destul și 1000 de minute... Nu mă mai agit cu alte comentarii pentru că sunt destui fani înfocați Orange pe aici.