la 05-06-2026 11:57 AM
Catre ce departament pot sa trimit o reclamatie despre serviciile deplorabile si persoanele incompetente din Orange?
Am 2 numere de telefon pe abonament, vreau sa reziliez contractul pentru unul din el ca nu mai am nevoie. Dupa ce am pierdut o gramada timp si am vorbit cu toti angajatii incompetenti si robotii inutili Orange timp de 1 luna, ca sa inteleg cum funtioneaza procesul, am fost intr-un magazin orange si am platit taxa de reziliere. Mi-au promis cu mana pe inima ca din 1 iunie numarul se va scoate din abonament si nu se va mai achita, ceea ce evident nu se va intampla. Iar acum pentru a rezolva greseala lor, iar m-au pasat prin toate departamentele, de la orange shop la centrala, cei din centrala prin cateva departamente ca sa imi zica ca ma suna cineva in 3 zile, sa stau cu mana pe telefon sa astept, ca da nu ridic fix in acel moment telefonul nu mai dau de ei.
Vreau sa vorbesc cu cineva competent care ma poate ajuta si putem discuta serviciile ulterioare oferite, in calitate de client.
la 05-06-2026 01:43 PM
Salutare!
Modalitatile de contact serviviul clienți le gasesti accesand link-ul:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti
Ca si adrese de e-mail exista:
reclamatii@orange.ro
serviciul.clienti@orange.ro
Insa daca ți-au transmis ca vei fi sunata, atunci asteapta apelul lor.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor