anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reclamatie ANCOM si ANPC

Danut83
Vizitator

Buna ziua, la ce adrese pot sa fac reclamatie la orange pentru comenzi nelivrate si oferte mincinoase de blackfriday?

In data de 07.11.2024 am trimis o comanda  in magazin online cu numarul 3061613 pentru achizitia a 2 telefoane Iphone 13 si prelungirea celor 4 abonamente eligibile care apar si confirmate in contul Orange. Am primit confirmarea comenzii si prelungirea abonamentelor pe email impreuna cu desfasuratorul ratelor si contractele. Tot in data de 07.11.2024 comanda a fost confirmata telefonic de un operator orange pentru ca la 2 dintre numere nu s-a aplicat reducerea de 4 euro cum este specificat pe situl orange).
Pe 13.11.2024 in jurul orei 09:30 am intrat pe chatul Orange sa vad cand ajunge comanda si persoana respectiva a spus ca ma suna. M-a sunat si m-a anuntat ca o sa fie inregistrata convorbirea si apoi sa-mi spuna ca  acea comanda nu poate sa fie onorata deoarece a fost impactata de o eroare si nu s-a transmis comanda in depozit ca au erori la site. Telefoanele sunt in stoc dar ei nu vor sa trimita. Nici pana astazi nu am primit nici un raspuns. Ma pun sa le dau acordul sa anulez comanda si apoi sa o refac din nou dar eu nu vreau pentru ca au scos reducerea la telefoane. 
2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Poți depune sesizare din secțiunea Contact  , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj, după care completezi câmpurile necesare.

Sper să reușești!

Baftă!

Am cateva solicitari prin rubrica contact dar nu am primit nici un raspuns…. Daca nu vor amiabil incerc si prin institutiile abilitate.