anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu se mai acorda punctele Thank You?

Nina-r
Junior entuziast

 Bună!

De ce nu se mai acorda punctele Thank you în condițiile în care am abonament (client orange de 8 ani +) și plătesc de ani de zile factura online.

În trecut, știu ca le-am folosit, iar acum în aplicație îmi scrie ca am 0.09 puncte, dar lunar plătesc online abonament. 

Ar trebui să am 20% din factura lunară, iar istoric nu există în categoria punctelor. 
De ce nu se alocă?

Am abonament de 11€. 

IMG_5283.jpeg

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Daca ai reducere de 50% la acest abonament atunci este normal sa nu primești.

Trebuie să îndeplinești condiția de mai jos:

"Daca ai un abonament individual de voce, internet sau servicii fixe de internet si TV iar consumul facturat este de minimum 5.64 € (fara TVA), la fiecare plata a facturii la scadenta din contul tau My Orange, primesti puncte Thank You reprezentand 20% din valoarea consumului facturat. Beneficiul se aplica pentru plata in termenul de scadenta a facturilor emise incepand cu 28 Octombrie 2020."

Nina-r
Junior entuziast

Bună, am Fun 11 pus pe 2 nr de telefon (unul cu 6€ și unul cu 4€), ambele pe numele meu, cu plata la comun.

Trebuie să am min 5.64€ pe ambele nr ca să primesc puncte deși sunt titular pe ele? 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Îți trebuie abonament de minim aprox. 7 euro ( cu TVA inclus) 5,64+19%, ca să primești puncte thank You.

Baftă!