anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

prelungire abonament fără să știu

Miha5
Junior

Bună ziua ați mai întâlnit sa va prelungească un abonament fără ca voi sa știți plus ca să făcut și achiziție? Ce ați făcut?

12 Răspunsuri 12

MCostel
Explorator

Buna

Nu am pățit așa ceva.

In primul rand as incerca sa ajung la o înțelegere cu furnizorul.

In cazul in care nu ajungem la o înțelegere fac o plângere către ANPC și în funcție de răspuns către autoritățile competente.

 

Am făcut o reclamație acum aștept răspuns.. Nu ma așteptăm ca la orange sa se poată face asa ceva.Fara sa verifice dau asa cui cade.ms de răspuns 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Foarte bine că ai făcut!

Succes!

Razvan
#StarMember

Salutare! Da, destule cazuri. Au fost rezolvate amiabil în magazine Orange/partenere sau de către Orange prin departamentul abilitat. 

Problema la mine e ca să făcut achiziția din alt oraș din magazin ..acum am făcut o reclamație aștept un raspuns

delfinas
#StarMember

In 20 de ani nu am patit asta. Acum, depinde ce inseamna ca ti s-a prelungit abonamentul. Unii considera ca abonamentul se sfarseste, de la sine, dupa cele 24 de luni contractuale, ceea ce nu e asa. Doar iesi din perioada contractuala, dar abonamentul merge mai departe pana zici tu stop sau ceri o alta oferta, un alt tip de abonament.

Tie ce ti s-a intamplat, ti s-a schimbat tipul de abonamen si ti s-a prelungit perioada contractuala? Cum ai aflat si cand s-a intamplat?

Pai așteptăm și eu ca mai aveam o luna nah sa iau și eu un telefon la prelungire ..când sun sa vad dacă se poate prelungi mi se spune ca este prelungit și ca am fost luat și telefon..și problema e ca eu sunt din suceava și cică am fost într-un magazin din Iași ...Eu cred ca un angajat a făcut o prelungire pe mr meu și sia luat și telefon pe spatele meu..

Sa ceri contractul, să vezi ce semnătură e acolo.

Da am cerut dar aștept acum sa vad și eu in cat timp ma suna și pe mine sa vad situația.Eu nu înțeleg cum poate cineva sa ți prelungească abonamentul și sa și achiziționeze telefon în numele meu.am aproape 10 ani la ei dar cu situația asta mau dezamăgit enorm...plus ca plătesc aproape 1000 lei pe luna am f multe abonamente la ei...

Probabil ca cel care a facut asta s-a bazat exact pe faptul ca ai multe abonamente si nu o sa te prinzi.

DanielaH
Moderator

@Miha5, s-a rezolvat/ claificat situația?

Nu încă aștept. Sa fiu sunata ..