la 23-10-2025 07:35 PM - editat ultima oară la 24-10-2025 08:08 AM de DanielaH
Buna ziua,
Din ce cauza operatorii orange nu pot sa faca o oferta de prelungire a abonamentului in care se solicita si un telefon iphone 17 care nu este pe stoc? Nu se poate calcula oferta cu telefon la precomanda? De o luna de zile astept oferta si raspunsul este : “nu putem face oferta pentru ca nu avem telefonul pe stoc” ! Alte companii de telefonie concurente pot dar orange nu poate.
la 23-10-2025 08:06 PM
Salutare!
Din păcate, fiecare companie are propria ei politică de vânzări, care uneori poate să fie sau nu pe placul clienților. Probabil că există vreun impediment care nu-i lasă să facă acest lucru. Dacă vrei, poți comanda alt model sau îl iei de la alt magazin care ți-l pune mai repede la dispoziție.
Baftă!
la 23-10-2025 08:30 PM
Corect, ai dreptate! Se pierd clienti cu fidelizare de zeci de ani cu aceasta politica.
la 23-10-2025 10:20 PM
Eu zic ca e mai corect ce fac ei acum, fata de alte lansari iPhone din alti ani, cand faceau abonamente cu telefoane Apple, dar care veneau tarziu, dupa saptamani sau chiar luni. iPhone, nu stiu de ce, e cel mai ravnit telefon si producatorii si distribuitorii nu tin pasul cu cererea mare, astfel ca se creaza o perioada de asteptare mare si frustranta. Acum mi se pare mai corect, nu-l au pe stoc, nu fac contracte. Ai rabdare!
la 24-10-2025 07:53 AM
@delfinas: ”iPhone cel mai râvnit” și nu știi de ce? Să plătești dublu pe ceva la care 50% din preț e marketing? Dacă avea înglobate tehnologii ale viitorului care nu existau la celelalte modele... era oarecum justificat. Pare ca o Tesla care nu e doar o mașină electrică cu patru roți și DA, pot fi considerat superficial sau ca unul care ”nu știi tu ce-i asta dacă n-ai”. Dar când nu ai altceva pe ce să cheltuiești acea sumă de bani atunci este de înțeles.
Și revenind, DA, se pretinde să faci o ofertă pe un device pe care încă nu se cunoaște prețul de import. E ca atunci când soliciți unui meșter o evaluare a unei lucrări înainte să cunoască ce are de remediat. Un preț de abonament fără telefon nu ajută, iar prețul telefonului nu este cunoscut. Deci atitudinea Orange este de înțeles în acest caz.
la 02-11-2025 08:19 PM
La precomenzi cel mai bine este sa mergi într-un magazin Orange. Îți poate comunica pe loc prețul, fie în rate,fie avans. Din proprie experiență durează cam o luna până ajunge precomanda. Depinde de model.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor