Salut! Ai încercat să faci o simulare din contul tau My Orange sa vezi ce-ti afiseaza?
Eu sunt client Orange de 20 de ani.. Am prelungit recent 3 abonamente discutând la departamentul fidelizare, însă am sunat eu la Orange, nu am asteptat sa ma sune Orange si, 1 abonament l-am prelungit pe site, cu achiziție de telefon. Am achiziționat un Samsung S10 cu abonament de 11 euro.. Acum, depinde ce consideri tu telefon de top.. si in ce conditii vrei acel telefon.. dar, de asemenea poti vedea si pe site.. După exprimare, am senzatia ca il vrei gratis.. :)
Înainte de a discuta cu un reprezentant, eu asa am procedat am verificat întâi ce spune site-ul Orange..
Cu siguranta va conta si cat mai ai din rate.. si cand ai prelungit ultima dată abonamentele cu achiziție de telefon.. Astea sunt lucrurile care vor conta mai departe, nu cat plătești acum, cu tot cu rata la telefon.. Ratele te vor trage in jos, pentru ca nu se fac rate până nu se achita cele vechi integral...
Mai găsești subiecte asemănătoare în comunitate folosind bara de mai sus "cauta in comunitate".. însă, informații exacte nu ai cum sa primesti in comunitate.. pentru ca aici nu facem publice date personale, lucru necesar pentru abonamente si achiziții de telefoane, in vederea unei oferte personalizate..