anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare Orange

ionpintilie777
Explorator

Incerc sa portez un abonament in Orange si intampin o alta problema. Am urmat toti pasii ceruti, am scanat CI fata verso, selfie, incarca datele si imi spune ''Ne pare rau, dar nu am reusit verificarea datelor tale''. Am incercat de 3 ori din laptop, vazand ca nu se poate am incercat din telefon, aceeasi problema, va las captura. Dupa toata epopeea nerezolvata, nici la aceasta data cu prelungirea unui alt abonament si achizitia de telefon (am trimis toate detaliile, sesizare Orange, promisiunea aici ca voi fi ajutat), deoarece imi dadea o eroare acum alta problema. Stau si ma  

intreb: Orange are nevoie de clienti sau nu ?

Imagine WhatsApp 2025-11-06 la 21.24.52_a9cf532d.jpg

18 Răspunsuri 18

ionpintilie777
Explorator

Astept de vinerea trecuta sa fiu sunat pentru retentie la un abonament dar nimeni nu se oboseste.

ionpintilie777
Explorator

Pana la urma e bine cand totul se termina cu bine,astazi s-a finalizat cu succes portarea numarului despre care am scris in aceasta portare ,mai mult am prelungit si abonamentul personal pentru 24 luni pentru un pret foarte bun si o oferta de nerefuzat,trebuie sa spunem si lucrurile bune cand se intampla.Mi-as fi dorit sa fi reusit aceste lucruri dintr-un singur apel dar nu mai conteaza,cu orange inainte inca doi ani.

Felicitări și să te bucuri de serviciile achiziționate! Succes!

Mă bucur mult că s-a rezolvat și mulțumim că ai revenit aici să ne scrii, cum spui tu, și despre lucrurile bune care se întâmplă. Ne vedem prin Comunitate. 🙂