la 23-10-2024 02:40 PM - editat ultima oară la 23-10-2024 02:50 PM de DanielaH
Salut! As vrea să mă portez pe orange. Aveti ceva sugestii la abonamente și telefoane? As vrea un abonament cu totul nelimitat.
la 23-10-2024 03:35 PM
Daca vrei abonament la pret redus, nu poti lua si telefon: "Oferta de portare fără telefon, disponibilă online aici și în magazinele Orange, este valabilă la portarea numărului din altă rețea, fără telefon, cu contract pe 2 ani. Termeni și condiții campanie exclusiv online „Oferta LOY SIMO” aici."
DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/ (Întrebări frecvente)
Telefon in rate poti lua doar dupa ce esti abonat de minim 18 luni, doar la prelungire la un abonament cu pret intreg.
la 23-10-2024 04:22 PM
Buna @Fost Membru
Asa repede ai luat o decizie? Primul raspuns te-a ajutat? Plus ca raspunsul marcat ca si solutie este pe jumatate fals, deoarece poti lua un telefon in rate la portare, dar esti conditionat de o anumita suma.
Ai avut si alte idei atunci cand ai adresat intrebarea?
Multumesc pentru raspuns!🌞
la 23-10-2024 04:50 PM
Da, @dragosbrm mi-a răspuns cel mai rapid și mi-a oferit toate informatiile dorite. Multumesc tuturor!
la 23-10-2024 05:14 PM
Chiar ca rapid, intr-un minut a citit si a raspuns
la 23-10-2024 09:19 PM
Salut
Deși nu am o experiența bogata asemenea colegilor eu îți recomand să mai aștepți puțin până în noiembrie când vor apărea ofertele de Black Friday.
Este perioada când vei găsi cele mai bune oferte in magazinul online Orange mai ales la portare.
O zi frumoasa.
la 30-10-2024 01:11 PM
@Fost Membru, unul dintre scopurile Comunității este ca răspunsurile oferite aici și soluțiile marcate să ajute cât mai mulți utilizatori, membrii ai Comunității sau vizitatori.
Mă bucur că te-a ajutat răspunsul lui @dragosbrm, dar în topicul inițiat de tine ai cerut sugestii pentru abonamente și telefoane. Un astfel de topic, referindu-ne la sugestii, nu poate avea o soluție universal valabilă pentru toată lumea, prin urmare soluția pe care insiști s-o marchezi nu va fi neapărat de ajutor și pentru ceilalți.
Te rog să respecți decizia moderatorilor care, conform Principiilor Comunității, pot marca soluții sau pot elimina marcajul de soluție acolo unde consideră necesar.
Îți mulțumim pentru înțelegere și te mai așteptăm și cu alte contribuții.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor