anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata rate

Cristina171
Junior

Buna!Mi am reinoit abonamentul si am optat pt un nou telefon.Am primit luna aceasta factura,dar doar pt abonament nu si pt rata telefonului.Pe factura descarcata imi arata suma de plata pt rata,dar cand dau sa platesc online imi da doar suma pt abonament.Cum fac sa platesc?

1 Soluţie acceptată‚

Trixen
#StarMember

Imediat dupa emiterea facturii, in My Orange apare doar factura de servicii (desi vezi si rata de plata, nu apare la suma de plata).
A doua zi isi revine si arata suma totala.
De asemenea, daca faci plata imediat dupa ce a aparut factura, a doua zi o sa iti apara ca mai ai de plata rata.
Stai linistita, nu scapi fara sa platesti... doar ca apare mai greu 😅😅

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde cum îți apare. De ex., dacă apare plata în avans, adaugi acolo toată suma de plată ( rata+ abonamentul) și apoi plătești. Dacă nu, pur și simplu adaugi suma și plătești.

Ai ceva detalii despre cum s-o faci și aici .

Baftă!

Imi apare direct sa platesc si cand apas imi apare suma facturii.Cand descarc factura imi arata si suma pt rata telefonului

Screenshot_20251102_202419_Drive.jpg

Știu, și la mine mai apare așa, dar urmăreste acel video și introduci suma manual ( toată suma de plată):

https://youtu.be/ZzS1Cj7zJec?si=KvZaWN1qGPIY9N3I

Intru acum sa urmaresc.Multumesc!

Cu plăcere! Vezi că în prima mea postare găsesti și cum poți s-o faci pe laptop/ desktop. Hai că îți mai pun odată și aici:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-pltesc-factura-orange-online-12?srsltid=AfmBOorOJyd7vc2hBmN7quO...

Vio73_0-1762109742866.jpeg

Baftă!

SP_Orange
Începător

Trebuie sa devii administrator în aplicația My Orange. 

Cristina171
Junior

Sunt administrator in aplicatie.Eu sunt titularul abonamentului

SP_Orange
Începător

Screenshot_20251102_200700_My Orange.jpg

 in aplicație apare admin ca în poza de mai sus?

Screenshot_20251102_204156_My Orange.jpg

 asa arata,am abonament de cativa ani la ei

MihaiC99
Campion

Dacă factura a fost emisă recent, ar trebui să mai aștepți 1-2 zile pentru ca datele să se actualizeze în aplicație.

Trixen
#StarMember

Imediat dupa emiterea facturii, in My Orange apare doar factura de servicii (desi vezi si rata de plata, nu apare la suma de plata).
A doua zi isi revine si arata suma totala.
De asemenea, daca faci plata imediat dupa ce a aparut factura, a doua zi o sa iti apara ca mai ai de plata rata.
Stai linistita, nu scapi fara sa platesti... doar ca apare mai greu 😅😅

🤣🤣 sincer nu as vrea sa scap.Adica mai bine platesc acum,decat sa ma trezesc mai tarziu cu niste restante si cine stie ce suma 🤣🤣.M am ingrijorat ca ma gandeam ca poate nu am facut ceva corect cand am facut comanda online

Ai avut dreptate,astazi dimineata mi a aparut suma totala 😁🤣🤣