anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata in Rate cu abonament

Florin6
Începător

Salut. În prezent plătesc un telefon în Rate cu abonament fun 9 și mai am o luna sau doua de plătit ratele pentru acest telefon. Între timp as vrea sa îmi achiziționez un nou telefon în rate prelungindu-mi abonamentul de asemenea dar sunt nelămurit. Dacă nu am plătit toate ratele acelui telefon, pot sa îmi achiziționez noul telefon în rate cu abonament sau trebuie sa aștept pana termin rata telefonului vechi? Și dacă pot achiziționa de acum telefonul nou, o sa plătesc doar rata telefonului cu abonament sau o sa plătesc și ultimele 2 rate ale telefonului vechi împreună cu rata noului telefon? Mulțumesc anticipat. 

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Florin, bun venit in Comunitate!!!

Cel mai simplu mod de a vedea dacă ești eligibil pentru a cumpăra un nou telefon in rate, chiar daca nu ai terminat de platit pt cel vechi,  daca intri in magazinul online și faci o simulare de achiziție in rate pentru un alt telefon.

Daca ți se aprobă achiziția unui nou telefon, vei avea de plată inclusiv ratele rămase pt cel vechi, e normal.

Salutare!

Depinde de valoarea telefonului, a ratelor, de cum te-ai comportat până acum în relația cu ei, etc, Da, cea mai bună soluție este să faci o simulare din Magazinul online și să vezi dacă ți se permite. Eu, de exemplu, am așa la vreo 2 abonamente, adică mi s-a permis în ultimele 6 luni să iau alt telefon în rate, chiar dacă mai aveam alte rate la același abonament.

Deci încearcă! Trebuie să știi că va trebui să mărești abonamentul cu in euro pentru a fi avantajoase ratele , pentru că dacă îl menții la același nivel, e cam scump telefonul.

Succes!

Cum pot face respectiva simulare?

Vio73
#StarMember

De exemplu, am ales un telefon la întâmplare. Intri pe el, dar trebuie să fii logat in My Orange sau te loghezi ulterior și îti arată cât costă în rate și prețul la liber sau fără rate:

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s22-5g-128gb-dual-sim-pink-gold?gclid=...

Îți scrie acolo, autentifică-te în cont. O faci și revii la produsul dorit și apoi dai pe cumpără în rate, eventual aplici și punctele (dacă ai) și dai finalizare. Vezi că-ți cere date personale ( număr de telefon , adresă de email, etc).

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Florin6, ai făcut simularea în magazinul online?