Buna seara ! Inca de cand a aparut pachetul cu internet national nelimitat , am tot sunat la orange si am cerut sa mi se faca o oferta pentru acest pachet. Fiind un client din anul 1998 , nu as fi acceptat pachetul la 25E. Dupa aceasta sesizare , am fost contactat de cei de la orange, care din spusele dansilor au gasit varianta potrivita pentru mine si sunt ei siguri ca vom rezolva problema. Am ascultat propunerea dansilor pentru o reoferta care suna cam asa : pachetul de 25E tva inclus cu internetul national nelimitat , vi-l oferim la 29E fara tva. Bineinteles ca nu am acceptat aceasta oferta, dupa o vechime de cca 23 de ani in retea. In sfarsit , nu am acceptat si am ramas cu pachetul care il ave-am de mai bine de 3 ani de zile .In urma cu 2 zile , primesc un sms de la orange, ca au cele mai bune oferta pentru clienti lor. Zic , hai sa sun si eu . Si sun la serviciul clienti si cer o reoferta. In cateva ore ma suna un domn ( foarte amabil de alt fel ) , care imi spune ca nu imi poate face nici o oferta , din pricina faptului ca in urma cu cateva luni de zile , mi sa facut aceea oferta mentionata mai sus , si nu am dorit sa accept oferta. ( Un raspuns care ma lasat masca ) . Bineinteles ca la intrebarea de la sfarsitul conversatiei , " Va mai pot ajuta cu ceva ?" ( Vrand sa para foarte dragut , dupa ce deja imi daduse cu mucii in fasole cu acel raspuns). am vrut si eu sa par la fel de dragut , si l-am rugat pe stimatul domn , sa imi faca o alta cerere de reoferta. Acum ramane sa fie studiata cu mai multa atentie cererea mea , si sa astept sa fiu contactat .Am vazut ca mai nou pachetul cu internet nationat nelimitat afisat pe site orange.ro , este 15E tva, inclus. Cand a fost 25E tva inclus , eu am primit acest pachet la 29E fara tva. Acum inainte de plecare la o alta companie de telefonie , astept mai mult de curiozitate sa vad la ce pret mi se ofera pachetul cu internet nationat nelimitat , cand toata lumea il poate accesa la 15E tva inclus.