anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

Mihai_9
Explorator
O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.
66 Răspunsuri 66

Mihai_9
Explorator
Nu am fost nici o data la cartela. Mereu am fost numai la abonament.

Vio73
#StarMember
Atunci scrie-le de mai multe ori, până găsești pe cineva care îți oferă ce dorești sau ceva apropiat. Știu că e cam aiurea ceea ce spun, dar eu, cu răbdare, am obținut întotdeauna oferte bune sau foarte bune!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mihai_9
Explorator
Ar fi o varianta, problema este ca am dat de un nemernic pe nume " Voicu " care s-a oferit el sa imi faca oferta. Nu i-am acceptat oferta si a lasat o notă pe contul meu in care a precizat sa nu mi se faca alta oferta fara sa fie el instiintat. Si cand am incercat sa cer o alta persoana la reofertare, mi s-a spus ca datorita notei lasate pe contul meu , nu mi se poate face o alta reofertare fara acordul lui. Dar voi suna luni pentru ultima data, sa explic situatia, sa cer o alta persoana pentru ofertare. Daca nu imi ofera o alta persoama pentru ofertare, părăsesc reteaua, si ii las pe ei cu Voicu al lor.

Tina
Cunoscător certificat
Confirm, Vio! Cu răbdarea treci marea. Am vrut sa mut, de mult, la Orange TV. Mi s-a părut scump. Am analizat, am refuzat, am sperat, m-am supărat , dar pana la urma apare o oferta de nerefuzat. M-am supărat de câteva ori pe Orange și am vrut sa plec. Dar mi-am zis ca oriunde ma duc , tot de firma de telefonie care vrea profit o sa dau. Fiind abonat nou, o sa am 0 beneficii. Practic, o iau de la zero și pierd și bruma pe care am adunat-o. Anul trecut m-am “despărțit” de-un abonament de internet mobil pentru ca nu îmi mai trebuia. De la 11 euro, ajunsesem sa plătesc 4. Au vrut sa mi-l dea cu 3,5. Acestea sunt avantaje dobândite cu răbdare. Rareș, Mihai, insistați! Mihai, cere expres sa vorbesti cu altcineva in afara de acel domn. Spune -i și lui acest lucru, ca doar nu o fi singur angajat Orange cu astfel de competente. Sa îți găsească o varianta astfel încât in banii pe care ii ai sa ți se ofere ce ai nevoie. Exista posibilități. La un moment dat, pentru ca netul nu îmi ajungea, aveam și o cartela de internet mobil. Pentru faptul ca aveam un al doilea număr plăteam pentru doua, mai puțin decât as fi mărit primul abonament și as fi primit cat net aveam nevoie. Vezi și tu, poate nu ai nevoie de toate resursele pe cele patru abonamente. Vezi ce se mai poate tăia. Pana la urma o sa apăra și o oferă mai convenabila.

Vio73
#StarMember
Trebuie mult calm! Eu am o vorbă: ,, când mă dă cineva afară pe ușă, intru înapoi pe geam". Secretul este să rămâi calm și să reîncerci. Sunt destule astfel de cazuri ce s-au rezolvat așa! Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mihai_9
Explorator
Sunt de acord cu tine. Este bine sa fi perseverent. Dar nu am timpul necesar sa mai stau dupa ei. Alegerea este a lor . Ori imi fac oferta dorita, ori parasesc reteaua si gata .

Vio73
#StarMember
Ideea este că în alte rețele vei fi primit cu bratele deschise la început, dar apoi vei constata că sunt la fel de reticenți. Și atunci ce vei face? Secretul este să fii calm și să mai încerci! Ai încercat să le scrii și de aici? https://www.orange.ro/business/ Poate se sesizează cineva și pentru simplul fapt că discutăm pe aici.

Ascary
Campion certificat
Mai bine le scrii decat sa ii suni. Sesizarile scrise ajung deobicei la sefii ăi mari cum s-ar zice si sa stii ca tot deobicei acestea au un raspuns favorabil clientului. Descrie amanuntit situatia ta pana in cel mai mic detaliu. Raspunsul o sa-l primesti cam in doua saptamani tot in scris,dar poate merită. Stii cum e,incercarea moarte n-are 🙂 aceasta este adresa: reclamatii@orange.ro

Mihai_9
Explorator
Voi mai face o ultimă încercare. Voi incerca sa le scriu pe aceasta adresa. Nu am scris nici o data pe aceasta adresa. Mereu am sunat , sau am scris pe serviciul.clienti@orange.ro . Voi face o ultimă incercare pe mail-ul care mi l-ai spus , pentru reclamatii. Daca nici acum nu se va rezolva, in secunda 2, plec fara sa clipesc.

Ascary
Campion certificat
Mihai eu zic sa incerci. Am avut de doua ori niste probleme,una legata de serviciul de televiziune DTH Orange si o alta legata de viteza internetului. Oricat am sunat si ori de cate ori am vorbit m-am lovit de acelasi zid, "nu se poate". Dar iata ca odata ce le-am scris,emailul ajungand unde trebuie si la persoana cu puteri de decizie,ca prin minune aceste probleme s-au rezolvat. Am asa un feeling ca si situatia ta se va rezolva fiindca omeneste vorbind ai dreptate in tot ce ai scris. Mult succes Mihai si te asteptam cu vesti bune.

Mihai_9
Explorator
La sfatul tau am facut o ultimă încercare. Voi astepta raspunsul oficial al companiei, sa vedem ce solutie se va gasii. Multumesc pentru intentie. Voi împărtăși raspunsul cu voi imediat ce il voi primi.

Gianni
Cunoscător certificat
@Mihai sper câ sfaturile colegilor te-au ajutat și vei obține răspunsul favorabil în beneficiul țău și al celor de la Orange. Sper ca oferta care ți se va face să fie una convenabilă pentru a rămîne alături de noi . Mult succes si o seară plăcută.;))

Mihai_9
Explorator
Giani, azi am primit sms-ul de la orange, cum ca in urma solicitarii mele, voi fi contactat in 24 de ore, de un reprezentant din departamentul de ofertare. Acum astept sa ma sune, si sa vedem ce oferta primesc. Va tin la curent !

Razvan
#StarMember
Succes, sper sa nu te mai sune aceeași persoană și să fi pe deplin mulțumit.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Gianni
Cunoscător certificat
Mult succes și te așteptăm cu noi informații.Sper ca totul să decurgă bine și oferta să fie pe placul tău .Succes..:)).