JAY , am întrebat de unde acest abonament de 34€ , ca nu l-am vazut nicăieri. Mi sa spus ca este un abonament bussines care il au doar in oferta de loialitate, nu este public pe site. ( Cu toate că ar trebuii sa apara undeva acel pachet , ar trebuii sa fie undeva ca sa poata fi implementat ). Am spus ca doresc un document oficial in care compania sa demonstreze ca are in oferta de loialitate acest pachet, pentru a ma putea adresa catre cei de la ancom . Nu am primit acel document nici azi. Cererea pentru acel document, cum ca acel pachet exista in oferta orange este facuta din decembrie. Am cerut implementarea acelui pachet. ( fiind convins că acel pachet nu exista si nu poate fi implementat). După 2 luni, nu am primit nici un raspuns. A fost doar o bătaie de joc. Domnul respectiv, nu se aștepta sa refuz oferta si sa cer un document care să ateste că există acest pachet de 34€ in portofoliul companiei. Eu am cerut acest lucru. Nu are de unde sa imi ofere acest lucru. Treaba sta in felul urmator. Eu am spus din start ca nu accept nici macar pachetul standard de 25€, si ca as vrea sa mi se faca o reducere pentru vechimea mea. Acum ei fiind convinși că eu nu voi accepta pachetul de 34€ tva inclus , mi-au propus aceasta varianta, pe care eu clar nu o acceptam. Nu am acceptat-o si am cerut o alta reofertare. Mi sa spus ca deja am primit o oferta care am refuzat-o si ca numai pot primii alta pentru ca domnul Vuia a lăsat o notă pe contul meu, ca am primit o oferta de la dânsul, si am refuzat oferta dansului. ( sa simtit el jignit ca i-am refuzat ofera ) . Dar cum as putea dupa o vechime de 23 de ani în rețea sa accept la costul de 34€ , un pachet care pe site-ul orange.ro este la 25€ pentru orice cetățean al româniei, fie el client orange , sau o persoană care intra pentru prima data in orange shop si isi face un abonament fara nici o zi de vechime ? Acum vedem ce se va întâmpla. Eu doresc in mod exclusiv pachetul cu internet național nelimitat. Ori mi se implementeaza acel pachet cu internet national nelimitat si începem negocierea de la pachetul standard de 25€ tva inclus, si vedem ce reducere putem primii pt vechime. Ori părăsim reteaua, si mergem la telekom si primim pachetul cu internet național nelimitat la 7€ tva inclus, dar fără sms. Sau la 10€ tva inclus, totul nelimitat , minute și sms naționale și in retea nelimitate. Internetul național nelimitat, si undeva la 200 de minute internationale pe mobil. Acesta ar fi pachetul care l-am primit de la telekom pentru un singur abonament. Ma gandesc ca daca merg la telekom cu toate cele 4 numerele, care le dețin în momentul de față La orange, voi primii o reducere, fiind vorba de mai multe abonament si nu doar de unul. Acum vedem ce oferta primesc si de la telekom, si probabil il voi lasa pe domnul Vuia cu ochii in soare si cu abonamentele dansului, si voi merge ls telekom.