anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

mr17
Junior entuziast
@Ascary,referitor la raspunsul tau ca am postat rezolvarea cazului meu si pe celalalt topic,am facut acest lucru pentru cititorii forumului care intra doar pe unul din cele doua topicuri deschise referitoare la scumpirea me5. Este in beneficiul cititorilor.

Ascary
Campion certificat
E in regula, mr17, nicio problema. _____________ Flo, aduci atmosfera de sarbatori si pe acest topic destul de incrancenat. Multumim 🙂

Cristi_12
Junior
Salutare, eu m-am confruntat cu modificarea aproape unilaterala a doua abonamente Orange Me 5 pe care le am, parte integranta dintr-un pachet de servicii. La reinoirea contractului ce a avut loc prin Octombrie,agentul de vanzari mi-a modificat ambele abonamente de voce fara sa ma atentioneze la momentul discutiei, desi eu ii cerusem sa ramana aceleasi conditii de furnizare, si ma refeream la "cost control", deoarece am numere si in posesia copiilor. Rezultatul a fost unul grav. Prima factura mi-a venit cu cost suplimentar la net de aproape 200 lei. Acum, mai nou am constatat ca a fost apelat un numar din 4 cifre, cu tarif marit. Fireste am facut sesizare pentru acest lucru. In ceea ce priveste raportul pret/ beneficii, cred ca pe prepay este mult mai avantajos decat pe contract. Deci, daca nu voi rezolva aceasta situatie, voi migra catre prepay, fie la Orange, fie la alt operator. Vad ca vine cu oferte bomba Telekom-ul. AVIZ CATRE ORANGE!

Gianni
Cunoscător certificat
@Cristi, pe oferta bombă a Telekom nu m-aș baza prea mult; sunt numai fantezii .Trebuie să fi atent la contractul pe care îl semnezi cu ei ca să nu ai neplăceri. O zi bună , mult noroc.

Vio73
#StarMember
Poate bagă oferte bombă înainte de plecarea din România!

FLo1
#StarMember
Oricum, dintre toti operatorii, astia vor disparea primii din RO. Din partea mea... sa le ajute.

Ascary
Campion certificat
Nu stiu ce aveti cu operatorul omului din popor. E loc pentru toata lumea. Mai scad si ei tariful ,poate mai scad si ai nostri :))) neeh :))

FLo1
#StarMember
"Neeeehh" ca bine zici Ascary sperand sa mai vezi scazamant / Si abonamentul gloatei sa n-ajunga in pamant / Sa schimbe optica puterii, sa dea norodului mai bun / Chiar multiple avantaje, pomeni si promisiuni / Semnate cu mult drag de insusi Mos Craciun. :))

Cristi_12
Junior
Inca o data ''Salutare''! Asa cum spuneam si in primul comentariu, cel mai mult m-a deranjat faptul ca nu au pus in discutie aspectele modificarii, si cunosc si motivul, deoarece am vandut servicii Orange in sistem door to door: Agentii de vanzari sunt platiti strict in functie de numarul contractelor incheiate intr-o luna, si atat. Nu exista un sistem bine gandit de retentie a acelor clienti, dupa aceea. Multe din activitatile firmei mama au fost externalizate, iar subcontractorii fac tot ce pot sa vanda. Nu ii intereseaza ca se intampla dupa aceea!!!!! E un sistem prost gandit. Poate ca in Franta functioneaza,insa in Romania, NU. Orange plateste foarte generos acesti subcontractori( aceasta este una din cauzele marilor cheltuieli), care nu fac altceva decat sa minta clientii pentru a incheia contracte pe banda rulanta. In momentul cand clientul observa ca e mintit, nu mai plateste abonamentul si apoi apar alte cheltuieli cu recuperarea echipamentelor. Si uite asa se vaita Orange ca are cheltuieli. Dar sa revin la ceea ce spuneam initial. Ar fi fost mult mai fair play daca mi-ar fi spus la ce sa ma astept, nu ulterior sa descopar pe pielea mea aceste modificari. In ceea ce priveste Telekom, nu spun neaparat ca este o solutie, insa ar putea fi o varianta. Problema noastra, a romanilor este ca nu ripostam cand vedem ca se face o nedreptate. Tocmai de aceea profita mai toate firmele de telecom si bancile. Nu suntem uniti, e in gena romanilor acest lucru.

FLo1
#StarMember
In comunitate plangem, dam un "share" la experienta / Dar degeaba ripostam fara sa avem prezenta / O prezenta cu actiuni, marturii, dovezi concrete / Si expuse transparent la panoul din perete. Daca noi cu Orange ne-am iubit chiar zi de zi / Acum cand ne-a gasit in offside vrem si visam fantezii? / Iar cand unii cu sistemul una au fost, dar au tacut / In zadar se dau pe brazda cat de multe au vazut. // Te-ai manjit si ti-a placut, doar de aceea ai ramas / Ripostezi tu doar acuma cand te simti tras pe faras!! / Daca ai alternativa de indata mergi, semneaza / Si sa spui comunitatii ce varianta intereseaza. / Ca sa-nvete si norodul cum sta treaba la vecini / Si sa nu incingem hora impungandu-ne cu spini.

Ascary
Campion certificat
Cristi, ai dreptate. Este adevarat ca magazinele subcontractante ar face orice ca sa mai incheie un contract,inclusiv,din pacate,sa mai minta. Poate ar trebui ca Orange sa isi pastreze doar magazinele proprii. _____________________ Flo, keep going :))

Sorin_11
Junior entuziast
Și pe mine m-ar deranja și chiar nu aș accepta. O modificare ar fi normal să se facă la expirarea datei contractuale și când se face prelungirea sau un nou contract. Sau cum ar fi să se schimbe regulile meciului de fotbal după ce acesta a început????

Cristi_12
Junior
@FLo_1 ,am fost una cu sistemul doar 7(sapte) luni. Ar fi frumos sa nu te lansezi asa usor in acuzatii daca nu cunosti situatia. Nu am stat ca nu era de stat. Nu sunt omul care sa mihnta grosolan pentru a-si atinge scopurile. Si in plus, subcontractorul Pocaviso, scotea untul din noi. Orange ii impunea un target de vanzari de 30 contracte/ luna iar catre noi targetul era dublu si un pic, adica 70 contracte. Evident ca era foarte greu sa-l atingi. Golania era ca aveau nevoie de un motiv sa ne "arda"la bani, ca daca nu atingeam targetul veneau penalizarile. S-a intamplat, totusi, ca intr-o luna sa scot 75. Si ce crezi, luna urmatoare mi-au facut target-ul 75 contracte. Atunci am renuntat. In ceea ce priveste fuga la vecini, cam sunt un fel de consumator captiv si nu prea am ce face prea mult in acest sens. Cu toate astea, m-am tot certat cu ei pe internetul de tip home( cu router) pe care mi-l dadeau limitat la 60 GB, desi spun ca e nelimitat. Din principiu am renuntat la abonament, iar acum iau net de pe prepay ca nu am alta varianta. @ Ascary, asa e si eu am aceeasi parere. Era mult mai ok daca isi pastrau magazinele lor. Acele Orange shop. Problema la ei este ca multi din cei care iau decizii sunt rupti de realitate. Stau in birourile lor 8 ore pe zi si nu cunosc realitatile din teritoriu, ca politicienii.

FLo1
#StarMember
@Cristi_12:Cat patos, cat suflet, atatea detalii dar pierdem esenta atat a postarii la acest topic cat si ca solutii vis-a-vis de acest topic. Dar totusi, pentru tine: munca in vanzari nu e pentru oricine si nici Orange nu se poate lauda cu mari specialisti in tele-sales; ceilalti din shop sunt si mai low level. Totusi gasesti alternative si e de bine pentru tine. E mai rau fara alternative. Totusi etica e etica, tine de verticalitate si nu de directia in care sufla vantul. Mai ales daca ai alternative nici nu are rost consum de energie propriu pentru ceva ce Orange nu vrea sa modifice in sensul dorit de tine. Motivele Orange nu mai conteaza. Important e ca tu sa-ti rezolvi situatia intr-un mod convenabil tie. Restul sunt alte probleme pe care nici nu le gestionam si nici nu le putem impune.

FLo1
#StarMember
In aste' vremi' de sarbatoare Cand nu mai cerne nici zapada Cu ploaie si fara ninsoare Noi scormonim sperante-n lada./ In lada surprize a lasat Orange numai pentru noi Abonamente de schimbat Sau alte tarife noi./ Dar fiecare a ales Privind atent in portofel Si-ntr-un final a inteles Ce e mai bine pentru el./ MyOrange5 intr-un final In MyOrange6 s-a schimbat Si pe un trend cu mare val Pe toti ne-a cam suparat./ Va-ncurajez echilibrati Aceasta grija s-o lasati Sa mergeti si sa colindati Un An Nou sa-ntampinati./ Aici se-ncheie a mea urare Si n-o sa va cer nici un ban Ca si la voi e sarbatoare Ascary, Vio, Gianni sau Razvan.