anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Gianni
Cunoscător certificat
Mulți se plîng ,cu mărirea de 1-2€ a abonamentului , chiar dacă trece la prepay tot acolo iese cu cheltuiala. Dacă treci la alt operator nici acolo lucrurile nu stau foarte bine.

Ascary
Campion certificat
Toti operatorii au scumpit. Citesc si forumul Vodafone. Aici e de grădiniță 🙂 Sa vedeti acolo scandal,gemete,icnete,lacrimi...te umfla rasul. Multumesc Orange ca a renuntat la abonamentul de 5 euro,astfel ne mai amuzam si noi ca stiti cum e,dupa plans vine si rasul 🙂

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Gianni: Stiai ca poti apela chiar si numar de telefonie fixa de pe smartu' tau fara ca sa ai nici macar simu' in aparat?? Cred ca nu stiai, altfel nu ai mai flutura cu atata convingere neadevaruri. Recomandare (si chiar pentru toti): Incercati metode alternative de comunicare inainte de a "flutura" ca unica solutie si cea mai ieftina cea aleasa de voi. Pe mine, pentru ce am nevoie, cu acces la date mobile am costuri de pana in 2-3 euroi lunar, cu numar inca nemutat de la Orange. Si nu voi sta asteptand sa fiu apelat (atunci costurile ar fi spre zero). Vine cineva cu o alternativa mai convenabila? Pentru ca se poate...

steriu51
Începător
Probabil m-ar deranja foarte tare.

kta
Începător
Renegociere oferta, am incercat si chiar am reusit lucrul acesta

Ascary
Campion certificat
Felicitari kta. Cum ai procedat?

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
S-a multumit cu o felie din placinta ceva mai mica si a achitat-o in lei (ca asa procedeaza Orange mai nou la abordare) crezand ca la conversia in euro e un chilipir. Simplu.

Ascary
Campion certificat
Flo zi drept,esti abonat Vodafone,asa-i ? 🙂

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Ascary: Nu. Daca tot esti curios, inainte de toate (asemeni ungurelui) prefer "Independent si autonom" 🙂 De aceea de cand semnalul in zona unde locuiesc si imi desfasor activitatea a reprezentat o problema cu multe necunoscute pentru Orange chiar si astazi, atunci cand m-a incoltit Orange via SMS eu m-am radicalizat. Restul nu are rost discutat pentru ca fiecare alege ce considera mai ok pentru el. Important este doar sa fie multumit cu alegerea facuta indiferent care este aceasta. Dar daca tot ai adus vorba... ghiceste cine iti ofera cel mai IEFTIN pachet de voce in roaming? Nu ma refer la date mobile in SEE, cu toate ca si acestea sunt incluse, ci la MINUTE in SEE.

Ascary
Campion certificat
Orange evident. Prea multe insa nu stiu fiindca eu daca ma deplasez mai mult de 30 km mă cred deja in roaming SEE,iar daca printr-o intamplare ajung in București,ma cred in afara lui 🙂 asa ca aplic "utilizare rezonabila" 🙂

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Ascary: "Orange evident". Si cat platesti pentru o luna cel mai putin la Orange pentru minute in roaming? ....ca devine tentant.

Gianni
Cunoscător certificat
Se pare ca acele neadevăruri despre care se zice că le-am spus încep să se adeverească. Orange a renunțat la abonamentul de 5€ pentru că nu mai acopereau costurile, în schimb ceilalți operatori veneau cu oferte foarte avantajoase pentru a-și atrage clienții. Vom vedea curînd dacă acele oferte rămîn la acel preț pentru mult timp. La Orange oferta in roming este de minimum 10€ și ai incluse 600 minute / sms in UE si 4,5 GB net valabil 30 zile; oferta o poți activa timp de 4 luni. După aceste 4 luni se plătește conform regulamentului impus de UE.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Gianni: Corect. Se pare ca Ascary nu are replica. Dar de exemplu, pt 7-10 zile cand vrei ca siguranta sa poti apela pe cei de acasa, de ce sa dai 10€/luna si sa nu dai 4€ pe o optiune cu valabilitate de-o luna? Chiar daca ai doar 100 nu 600 min, dar totusi ai date mobile garla. Si nici nu dai cu 250% mai mult pt un mic sejur in care sa nu fi lipsit de servicii de telecom departe prin Europa. Si nu sunt nici utilizator si nici fan Vodafone (ca tot credea Ascary), dar e o optiune care pt mine e excelenta intr-o situatie ca aceasta. Revin si cu alte exemple... curand.

Ascary
Campion certificat
Imi cer scuze, Flo, ca nu am raspuns, dar stii cum e la tara, tot felul de treburi prin curte, gaini, vite, oi, in fine, mai pun mana pe telefon cand prind o clipa libera. La Orange platesc cumulat pentru toate serviciile cam vreo 335 de lei pe luna, crezi ca mai ma uit cat costa un minut in "roaming"? 🙂 Zau, imi place reteaua asta atat de mult incat daca concurenta mi-ar oferi similar gratis ,nu as schimba macazul. Zic daca pentru ca, concurenta, adica nici unul din cei trei nu are semnal la mine-n zona, asa ca...tot Orangeu-i fruncea 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
@ Flo 1cînd e vorba de sejururi de 7-10 zile ai dreptate tu , dar în cazul meu nu-mi convin cele100 minute pentru ca nu-mi ajung mai mult de 4-5 zile, în plus e vorba si de acoperirea și servicile care mi se oferă . Au fost zone in care foloseam 2-3 cartele telefonice pentru a fi sigur că voi avea semnal măcar la una dintre ele. Eu nu stau să fac publicitate operatorilor de telefonie, n-am timpul necesar, dar apreciez faptul cînd un operator se implică oferindu-ți acoperirea necesară , iar în cazul în care ai o problemă și o sesizezi ești imediat contactat pentru a-ți rezolva problema. Am avut astfel de probleme , cei del la Orange au dat dovadă de profesionalism și mi-au rezolvat problema , fară prea multe discuți și teorii. Chiar dacâ dau 10 € sunt mulțumit de servicile oferite și de calitatea acestora. O seară plăcută tuturor.