anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
530 Răspunsuri 530

Ascary
Campion certificat
Sau ii poti depune la banca, Flo. Intr-un an primesti vreo 4 centi dobanda :)))

FLo1
#StarMember
@Ascary: hahaha. Investesti unde si in ce merita. Exemplele tale sunt neprofitabile, dar poti incerca pentru inceput si variantele propuse. Totusi probabil nu te preocupa domeniul, deci fiecare cu ce poate.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Gianni
Cunoscător certificat
În ziua de azi fiecare face cum poate și cum își poate permite.Unii sunt mai atenți la cheltuieli alții nu, de aceea se ajunge la aceste contradicții care nu duc la nici o rezolvare a problemelor. Dacă vă aduceți aminte ceva vreme în urmă era un slogan ,,Azi la cec un leu depui, mâine el va scoate -un pui” , numai că in ziua de azi nu prea mai merge , azi depui leul mâine e egal cu zero”.

Vio73
#StarMember
E de pe vremea cealaltă sloganul, dar mereu de actualitate. Oricum ar fi, poți să negociezi cu rezultate bune prețul abonamentelor, dacă îți dorești acest lucru.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Flo nu vrea sa negocieze,Batman-Batman Orange i-a luat din bugetul familiei un euro. Iti dai seama cate lucruri utile a pierdut din cauza acestui euro. Nici nu vreau sa ma gandesc 🙂

FLo1
#StarMember
@Vio73: Parerea ta e motivationala si constructiva, insa exercitiile de sport efectuate cu "echipa portocalei" ma fac sa te contrazic in ceea ce priveste "negocierea cu rezultate bune a pretului abonamentelor, dacă îți dorești acest lucru". Mi-am dorit acest lucru ... dar Orange mi-am spus "nu se poate". Iar daca "rezultate bune" inseamna un abonament de la 6 euro cu resurse inutile atunci sloganul tau e doar o poveste. Cand ORANJADA va da ce vrea clientul la un tarif competitiv atunci putem discuta in termenii folositi de tine. Pana atunci e doar o convocare la o miutza.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

FLo1
#StarMember
@Ascary: Este ultimul mesaj "dedicat" pentru tine din partea mea. "Nici nu vrei sa te gandesti".... intradevar. Restul este caterinca. Pacat.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Vă rog să continuăm să păstrăm o atmosferă constructivă pe acest topic și în Comunitate, în general.

Conform Principiilor Comunității Orange, toate comentariile care nu au legătură cu subiectul propus sau care conțin atac la persoană și limbaj necorespunzător vor fi eliminate.

Vă mulțumim pentru ințelegere.

Vă mulțumim deasemenea tuturor pentru feedback. Am citit, am înțeles șă respectăm opinia fiecăruia dintre voi legată de campania de repoziționare a abonamentelor.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

FLo1
#StarMember
Nici nu stiu daca isi mai are utilitatea topicul intins pe pagini si pagini, multe deviate de la esenta topicului. Oricum valul celor prinsi de SMS... a cam luat sfarsit.

castelan
Începător
Nu este corect. Daca vreau in timpul perioadei contractuale sa-mi modific abonamentul, cu unul la pret mai mic, nu se poate. Atunci nici Orange sa nu-mi modifice abonamentul, decat numai daca solicit eu.

a_d_y
Junior entuziast
Poti rezilia contractul. Iti dau posibilitatea asta.

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Flo. Mi-a placut sa discut cu tine pe aceasta tema,dar parca s-a cam epuizat subiectul. 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Atnci cînd faci un abonament, înainte de a semna , ar trebuisă se citească contractul pentru a vedea ce conține , indatoriri , drepturi , dacă se pote sau nu rezilia contractul , in cazul că operatorul mărește tariful abonamentului iar tu nu ești de acord. Orange a ,,mărit” prețul abonamentului cu 1-2€,, a făcut-o pentru a acoperi unele cheltuieli care probabil nu au fost prevăzute . Orice problemă poate fi rezolvată pe cale amiabilă, dialogînd, consultînd pîna se ajunge la o înțelegere fovorabilă de ambele părți . Dacă totuși nu se poate ajunge la o înțelegere există alte opțiuni care se pot lua în considerare , PrePay sau un alt operator care reușește să-ți satisfacă nevoile la un preț mult mai redus și de o calitate acceptabilă. Celor care aleg alt operator le doresc mult succes, eu deocamdată rămîn pe loc la Orange.

Ascary
Campion certificat
E o mica confuzie,Orange nu a marit pretul abonamentului de 5 euro ci l-a scos din oferta. Acum sunt abonamente cu alte resurse.

Vio73
#StarMember
E clar că acest tip de abonament aducea costuri foarte mari pentru ei din moment ce au luat această decizie.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.