anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
530 Răspunsuri 530

Vio73
#StarMember
Eu cred că cei care au nevoie de resurse, nu se zgârcesc la 1-2 euro. Ceilalți, care nu le folosesc, sunt mai supărați!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Aici ai dreptate Vio. Poate unii nici nu foloseau resursele nici din ab. de 5 euro.

teacher_
#StarMember
S-au cam liniștit apele în ceea ce privește abonamentele de 5Euro... De acum ar trebui sa vedem investiții și servicii (și mai) calitative.

FLo1
#StarMember
@teacher: :)) Imi place cand te tii de glume. Stii, ca Speranta (care mereu e ultima) si investitiile sunt tot la coada. "Crede si nu cerceta". Eu am gresit cercetand si am sfarsit prin a nu mai crede in basme (ca tot vin sarbatorile mosului). Fiecare procedeaza dupa cum crede...
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Gianni
Cunoscător certificat
Anul acesta investițiile sunt terminate, acum Orangeva trebui să-și facă bugetul de investiții pentru 2020. Vor mai fi ceva oferte probabil de sărbători, mai puține ca în alți ani , probabil și din cauza instabilității €.

Ascary
Campion certificat
Hai sa avem putina rabdare, Gianni. Poate totusi vor fi ceva oferte bune, cine stie. Din punctul meu de vedere, de BF Orange au fost, la ce m-a interesat pe mine. Reduceri chiar de 50%,pe bune 🙂

Vio73
#StarMember
Bugetele se fac de prin octombrie-noiembrie și sunt sigur că vor veni cu multe noutăți și investiții substanțiale în rețelele 4g/5g și de fibră la anul.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Si eu cred ca 2020 va fi un an cu multe surprize placute de la Orange.

Gianni
Cunoscător certificat
Orange va veni cu surprize plăcute în 2020 ,si in rețeaua 4-5G,oferte mai bune și servicii de calitate, acum au avantaj că sunt cu un pas înainte față de firmele concurente, cred că este în interesul lor să facă investiții și să ofere servicii de calitate , din toate pumtele de vedere.

FLo1
#StarMember
@Ascary: Asa cum spuneai, "de BF Orange a facut reduceri chiar si de 50%". La mine, mi-a redus atat numarul de abonamente dar si valoarea unui abonament chiar cu 50%, adica de la 4€ la prepay de 2€. Nu-i asa ca Orange e cel mai bun? Poate curand va fi transformat prepayul in abonament. Nici nu stiu cum as fi reusit fara el o asa performanta. Cat priveste semnalul, ma incanta optimismul vostru ca Orange va oferi 5G pe Everest, dar nu ofera 2G la "muncipiu". In rest LA MULTI ANI Romania!!!
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Ascary
Campion certificat
Da, Flo, eu am cumparat becuri inteligente, prize inteligente, senzori de fum si inundatii, toate reduse intre 40 si 50%> Hurry up, mai ai o zi :). La multi ani, români!

Vio73
#StarMember
Nimeni nu este perfect, oricât ne-am dori acest lucru. Cel puțin la partea de acoperire! Sunt persoane care au reușit să mențină abonamentul de 5 euro sau au trecut la 6/7/8 euro, cu mult mai multe beneficii.

Ascary
Campion certificat
Eu am trecut la cel de 6 cu telefon gratis si beneficii triplate. Foarte multumit.

FLo1
#StarMember
Eu am facut o reducere a veniturilor dedicate Orange-ului cu peste 40 euroi anual. Fiecare euroi necheltuit pe resurse nefolosite il pot investi in altceva, aducator de profit: bursa, titluri, actiuni.

Vio73
#StarMember
Și economia este benefică pentru bugetul personal.