anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Gianni
Cunoscător certificat
Probabil aceste oferte depind și de vechimea ,fidelitatea clientului,modul de negociere etc .

Vio73
#StarMember
Depinde de abilitățile tale de negociator și de vehemența cu care îți expui punctul de vedere, pe de o parte, iar pe de altă parte, chiar de cel de la Ofertări. Sunt abonamente cu 40 gb pentru cei care vor roaming, iar pentru ceilalți, 50 gb. Cu 10 nu am auzit!

1Qleu
Junior
@ giani-@vio73, Vechime 14 ani si 10 luni, despre ce negociere e vorba ca doar au trimis o notificare pe mesagerie .I-am notificat si eu ca doresc sa renunt la abonament cat si la numarul de telefon. Mi-au raspuns ca ma vor contacta in 6 zile. De-abia de acum urmeaza o negociere.

Vio73
#StarMember
Păi urmează o discuție și vezi ce faci! Succes și să ne ții la curent!

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
Intr-un final, la insistente, raspunsul final s-a aratat si vi-l comunic si voua dragi membri ai comunitatii. Nu numai ca 5 euro era prea mult (motiv pentru care am pornit tevatura aceasta), dar acum nici macar cel de "5 euro" nu mai exista, desi ORANGE il oferise initial via SMS, ci doar de "6 euro". Iar cel de "3 euro" este doar un miraj pentru cei care avand abonament prea mic sa nu plece ca pasarile calatoare. Iar in privinta prepay-ului, minciuni peste minciuni turnate la secunda: "fara 5 euro/luna nu vei putea avea SIM-ul activ".... spuse operatoarea. Si eu ar fi trebuit sa tremur tot. O bataie de joc mai mare nici ca am pomenit in apelurile avute cu ServClienti in viata mea. Cei cu abonamente de peste 5 euro bafta la dezvoltarea 5G-ului: voua ar trebui sa va multumesca ORANGE daca va face 5G-ul functional. Pentru mine nici macar 2G nu merge unde si cum am nevoie. Asadar adios abonament. Prepay poate este de moment. Portare bine te-am gasit.

pipzn
Junior
@FLo_1 Ca proaspat trecut de la abonament la prepay doar vreau sa va informez ca la acei 5 euro se mai adauga tva (deci total 5,95). Dupa ce trece inca o luna se va putea incarca cu alte valori si alea prezentate tot fara TVA, cel putin asa mi-a spus domnisoara de la magazin, respectiv asa se vede in aplicatia myOrange

Ryvain
Junior
Salut, Daca se accepta tacit scumpirea facuta de Orange, automat se prelungeste contractul pe doi ani, la care poti renunta doar daca platesti contravaloarea a 24 luni x 7 Euro = 168 Euro? Caci, doar e oferta...

Firefly
Cunoscător
Ryvain exact asta am observat și eu când mi-au implementat noua opțiune. Perioada contractuala s-a modificat la 2 ani, dezamăgită am rămas, pentru ca acesta nu este un schimb din proprie inițiativa ci din partea lor. Corect ar fi fost sa rămână aceiași perioada.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@pipzn: Daca sursa ta de informatii este "domnisoara de la magazin" care sigur e mai habarnista decat vrajeala de la serv. clienti, atunci sa ai reper ceea ce ti se toarna. Eu am alternative la care nu doream sa apelez, dar e trist cand iesi pe usa din do.s. Vezi doar ca desi nu vei intelege, placinta orangeului e mai mare decat crezi, dar multi se multumesc cu faramituri.

Ryvain
Junior
Mai oameni buni. Am doua abonamente de 5 Euro in afara perioadei contractuale. Mai am cateva zile pana se aplica majorarea la abonament. Pot renunta la abonament dupa ce intra majorarea in vigoare? Sau raman captiv la Orange pe doi ani cu abonamentele scumpite? In SMS nu zice nimic de prelungirea perioadei contractuale.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Ryvain: Esti liber sa-ti decizi viitorul. Cu acel SMS se modifica doar tariful nu si perioada contractuala. Bafta.

Ascary
Campion certificat
Ryvain nu ai nici o problema. Ori prelungești abonamentul de 7 euro cu resurse crescute plus celelalte facilități, achiziție telefon,rate etc ori pur și simplu treci la prepay.

flrom
Junior
In cei 16 ani de colaborare ca abonat Orange,dealtfel avea alta denumire la inceput,am mers de multe ori la sediul principal din localitatea unde locuiesc si am facut prelungiri de contract pe diferite numere,avnd trei abonamente active.De fiecare data obtineam cate o reducere,un telefon gratis sau cu reducere,mai erau si punctele,etc.Cum sa accept o prelungire asa tam-nesam cu o scumpire masiva si fara nici un beneficiu,pe toate trei numerele in ciuda faptului ca am intervenit in mod repetat pentru anumite reduceri chiar si pe vechile abonamente.Nu stiu cata lume si-a dat seama ca de fapt abonamentul de 5 euro e acum de fapt 8,33 euro,adica 7 fara tva,cel vechi fiind 5 cu tot cu tva.ORANGE,cum puteti sa priviti in ochii pe acei abonati mai modesti si sa-i faceti sa creada ca le aduceti vreun avantaj ? Eu lucrez tot in vanzari si pot spune ca firmele ce au adoptat astfel de masuri nu au avut o evolutie ulterioara,doar au incercarcat sa umple niste gauri insa au creat altele mult mai mari.Pfu...trebuie sa ma interesez pe la ANCOM sau OPC,institutii la care nu credeam sa trebuiasca sa ma gandesc vreodata.Si inca ceva...nu mai blamati alte firme concurente.Exista furnizori chiar dintre cei pe care-i considerati mici si ofera si calitate si pret,am experienta colaborarii, in paralel cu Orange folosesc si serviciile altora spre care va trebui sa ma indrept si cu bucatica ce o aveam alocata pentru Dumneavoastra.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@flrom: Eu unul incerc (inutil) sa demonstrez ca ORANGE s-a schimbat in rau. Cine nu poate vedea ii urez succes. Restul salvati-va cat puteti. Minciuna minciunilor: oferta de 5€ cu roaming de care puteam beneficia via SMS crescuta la 6€ doar national. Prepay perioada activa doar de la 5€ lunar. Aberatiile marca OPERATOR ORANGE ma conving sa-mi fac bagajele. Bucurati-va sa nu va astepte "bucurii" pe final de ORANGE. Asa cum au disparut alti operatori se va evapora si portocala. Puteti alege: deschideti ochii sau punga.

Vio73
#StarMember
Trebuie să știți că și alții au majorat tarifele în acest an, deci nunumai Orange. Nu că asta ar fi o scuză, dar nici o premieră. https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/economie/bani/Si-vodafone-scumpeste-abonamentele-ordonanta-114-mesajul-primit-clienti-1_5ca343d5445219c57efd3e5b/index.amphtml