anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte retenție pentru Orange ME Start 7 New

Neaplicabil
Bună seara! Am intrat în ultima luna de contract și am luat legătura cu cei de la ofertare! În prezent dețin un Orange ME Start 7 New, care îmi oferă resurse în roaming și 50 GB trafic de net. Sunt abonamente mai bune decât acesta și la tarif mai mic? Folosesc foarte mult trafic de net, uneori chiar și 55GB/luna! Va mulțumesc!
21 Răspunsuri 21

a_d_y
Junior entuziast
Am incercat sa obtin o oferta decenta de retentie insa consultantul dupa zeci de mii de negocieri (parca eram la angajare) a indraznit sa-mi activeze orange me 8 cu 38 de gb si fara roaming! Oferta mai slaba decat cea standard - orange me 8 are 60 gb pe 12 luni. Sunt in ultima luna de contract si se pare ca trebuie sa ma tiganesc sa beneficiez de ceva mai bun fata de un abonat nou. I-am spus ca in acei 8 euro sa-mi acorde si roaming. Nici in ruptul capului si pe un ton agresiv, de parca ma certa, nu s-a putut. I-am spus ca sunt alti prieteni care au oferte similare la 8 euro cu net bonus si roaming. Mi-a zis sa ofer exemple de numere. Orange n-a auzit de GDPR? Cum sa dau eu numere si date contact? Urat si foarte urata experienta asta. Prima experienta urata cu Orange. De ce trebuie sa ma tiganesc asa pentru a obtine o oferta decenta si fidelizabila?

FaraUnID
Campion certificat
Abonamentul din primul mesaj, si anume Orange ME Start 7 New cu resurse în roaming și 50 GB trafic de net, pare rezonabil pentru 7 euro lunar. Daca reusesti sa mai negociezi in favoarea ta pe partea de internet si daca mai adaugi bonusul de internet aferent vechimii in retea (daca aceasta exista) eu spun ca este un abonament de luat in calcul in procesul de negociere. Poate citeste cine trebuie mesajul si trimite in numele tau o solicitare catre departamentul de retentie. Ai aici dovada ca acel abonament exista in formula descrisa de initiator.

a_d_y
Junior entuziast
De aceea am scris aici. Sper sa fie ceva rezonabil pana la final

Neaplicabil
Momentan am rămas la abonamentul actual. Chiar astăzi am discutat cu doua persoane de la retenție dar nu am acceptat ofertele dansilor. Mi s-a oferit Orange ME 8 cu roaming, 50GB și opțiunea cost control (e ca și când nu ai avea internet, viteza de maxim 128 kb/sec). Clar ca nu am acceptat-o, 1 euro mai mult de ceea ce am în prezent, plus ca m-aș fi legat la cap cu o perioada contractuala de 12/24 de luni, în condițiile în care eu nu mai am perioada contractuală! Mi s-a mai propus Orange ME 11, 5GB plus un bonus de 50 GB, oferta pe care am refuzat-o la fel ca și cea de mai sus. Orange ME 14 cu 65 de GB și Orange ME 19 cu 100 GB! Bineînțeles ca le-am refuzat toate! Mi se pare ca sunt destul de slăbuțe ofertele in comparație cu ce oferte are concurența. Menționez faptul ca sunt abonat din 2006! De exemplu în luna martie am folosit 46 GB. Foarte mult, având în vedere consumul mediu în România. Va mulțumesc tuturor pentru răspunsurile dumneavoastră!

Vio73
#StarMember
Îmi pare foarte rău, @Mircea Dumitru! Ați încercat să vedeți dacă vă convine abonamentul Yoxo?
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FaraUnID
Campion certificat
@Mircea Dumitru Poti opta pentru un Me Start asa cum apare el pe site si-l poti rezilia oricand. @Vio73 Ce vezi avantajos la acest Yoxo in conditiile in care am chiar eu am facut o paralela Yoxo vs Prepay vs Me Start, paralele cu subiect si predicat pe topicul dedicat, adica aici https://comunitate.orange.ro/questions/2273684-ce-este-yox ??????

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Aș vrea să vă reamintesc că orice experiență personală (referitoare la anumite produse, servicii sau oferte) împărtășită în Comunitate nu trebuie considerată de către ceilalți membri ca fiind o soluție oficială sau recomandare generală pentru un anumit produs sau serviciu. Nevoile fiecăruia dintre noi sunt specifice și ele trebuie adresate/ tratate individual. Mulțumim!
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).