anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu primesc reducere TBI Bank

Florin7z
Vizitator

Cum pot beneficia de reducerea de 20 euro tbi? Pana la 31 decembrie, era in cos înainte de comanda, acum nu mai funcționează? Am sunat la Orange și au spus că după ce aprobă TBI ratele, se face reducerea. Asta nu o cred, o dată semnat contractul cu cele 4 rate, nu se mai modifica nimic.

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Atunci nu prea ai ce face legat de acest subiect și să urmezi instrucțiunile date de ei, dacă vrei prin rate tbi.

Totuși, cel mai bine ar fi fost să alegi cealaltă variantă, cu rate fără dobândă, pe 24 de luni.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Am facut o simulare de achizitie prin rate la TBI dar nu apar 4 rate sau alte reduceri. Daca a fost ceva promotional pana la 31.12.2025, nu pare sa se fi prelungit.

Din păcate, nu mai pot face simulări. Pentru a achiziționa in 4 rate tbi exista condiția ca prețul telefonului sa fie până în 2000 Ron.

Am facut o simulare pentru un Samsung A56 (sub 2.000 lei):

Pololic_0-1767952740572.png

Pentru modelul acesta se pare ca se poate aplica o reducere de 50E din partea Orange (a se vedea reducerea de langa telefon aplicabila la finalizarea comenzii). 

Am evitat sa iau in rate de la IFN-uri intrucat dobanzile percepute au fost cam... mari pentru gusturile mele.

Testarea în cazul unui abonament nou am încercat și eu. Nu am putut testa în cazul prelungirii unui abonament (nu sunt eligibil în acest moment).
Poate un reprezentant Orange va lămuri lucrurile, având în vedere că a mai fost un topic în comunitate care a rămas fără rezolvare.

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/reducere-20-euro-tbi/m-p/191784 

Salut!

Reducerea de 20 EUR a fost parte dintr-o campanie promotionala cu durata limitata. Aceasta era inclusa automat in comanda la momentul plasarii ei. In prezent, campania nu mai este activa, iar ulterior aprobarii finantarii, valoarea contractului nu mai poate fi modificata.

Pe langa perioada promotionala, mai sunt cateva conditii de indeplinit.

Ar fi ideal de vazut diferenta dintre comanda nefinalizata in 31.12.2025 si comanda de astazi.

PS: ar fi de intrebat si la TBI care sunt conditiile sau daca este vreo schimbare necomunicata (poate produsul initial facea parte din promotie, dar stocul aferent sa fi ajuns la 0 si produsul verificat sa nu mai faca parte din aceasta reducere).

Doar un reprezentant Orange ne poate lamuri. Nu puteau exista 2 promoții in același timp care ofereau 20 euro reducere.

Eu nu fac SS când comand produse.