anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nerespectarea contractului

Lu11
Începător
Salut!
In luna martie mi-am facut un abonament de 15 euro pentru a achizitiona un telefon, in magazin fizic orange.
Am semnat contractul si mi-au spus ca s-ar putea sa dureze cam 1 -2 luni pana ajunge telefonul , nici ei nu stiau exact cand va ajunge tel. Dupa 2 luni de asteptare , am primit mesaj ca comanda a fost anulata. Am fost la orange sa intreb de ce a fost anulata comanda, nu a stiut nimeni sa imi raspunda de ce. Un alt vanzator, a dat din nou comanda de tel si a ajuns intr-o saptamana. Insa mi-au spus ca trebuie facut alt contract ,pe un alt nr de tel , alt abonament si un avans mai mult, decat am stabilit prima data cand am semnat contractul. Asadar am refuzat, evident , nu au respectat conform contractului. Am cerut sa-mi inchida abonamentul cu tot. Intrebarea mea este cum as putea sa-mi primesc inapoi banii achitati de pe urma abonamentului? Multumesc!
11 Răspunsuri 11

delfinas
Campion
Lu11, bun venit in Comunitate!!! E vorba de un iPhone?

Lu11
Începător
Da. Un iphone 13 pro max

delfinas
Campion
Ai dat avans la prima comanda, cea anulata?

Lu11
Începător
Din fericire , nu, nu am dat avans la prima comanda! La 2 comanda cand a ajuns tel, mi-au spus ca avansul e mai mult de fapt si pentru asta trebuie sa imi fac inca un abonament , pe alt nr de tel , ca sa beneficiez de telefon. Am cerut sa imi inchida abonamentul , astept sa treaca cele 30 de zile. Insa, corect , ar trebuie sa recuperez banii de pe urma abon.

delfinas
Campion
Da, trebuie sa treaca cele 30 de zile. dar nu vei primi banii inapoi pe abonament.

Lu11
Începător
Mda, nasol!

Razvan
Campion certificat
Poți doar contesta anularea comenzii, însă eu cred că a fost anulată automat de sistem că nu a fost livrată în timp util.

mihai_13
Senior certificat
- mda nasol :))) dar tu ai folosit 2 luni abonamentul ? - un coleg are facut abonament la vodafone de 1 luna impreuna cu aifon 13pro a dat avans de 2600 lei si nici acum nu a primit cutiuta aifon acasa 🙂

Lu11
Începător
Da, am folosit abonamentul si platit la timp. Problema este ca nu au respectat conform contractului.Mi-au facut o oferta si nu am beneficiat de nimic. Adica am platit degeaba abonamentul fara telefon. Si dupa 2 luni m-am trezit cu totul alta oferta , alt abonament, pe alt nr si un avans mai mult decat am stabilit prima data. Pai , cum vine asta?

Razvan
Campion certificat
Există o instituție care se ocupă de astfel de spețe, apelează cu încredere, dacă te consideri nedreptățit.

Lu11
Începător
Poti sa imi spui despre ce institutie e vorba? Merci!