la 05-08-2026 01:07 PM
la 05-08-2026 02:37 PM
Abonamentul respectiv a fost pastrat din doua motive:
Nu pot sa-ti fac recomandari pe buzunarul tau. Daca mie mi se pare ok un pret, poate tie nu (considerand vechimea). Din pacate vechimea (mare, evident) nu mai reprezinta o garantie asupra fidelizari, dar nici clientii noi nu par sa fie prea dornici sa faca "purici" in curtea unui furnizor. Poate asta este unul din motivele pentru care fidelizarile nu mai sunt ce au fost (e doar o parere).
la 05-08-2026 03:01 PM
Uite mostră clasică de comunicare corporativă rigidă, care prioritizează procedurile interne în detrimentul personalizării și al retenției unui client de tip ancoră."
Apreciem faptul ca esti client Orange de peste 20 de ani si ca ti-ai exprimat dorinta de a ramane in reteaua noastra.
Totusi, ofertele comerciale sunt stabilite in functie de criteriile interne de eligibilitate si de campaniile disponibile la momentul respectiv, iar colegii din departamentul dedicat pot prezenta cea mai buna oferta la care contul este eligibil.
Acestia nu au posibilitatea de a configura manual abonamente sau de a aplica preturi personalizate in afara ofertelor comerciale disponibile."
Argumentul că agenții „nu pot configura manual abonamente” este parțial adevărat. Agenții din prima linie sunt limitați de soft, dar, există superiori cu drept de overright și care pot configura alte tipuri de abonament.
Aceste ascundere după tastatură arată o lipsă de asumare din partea managementului, care nu oferă instrumente de negociere reală pentru clienții strategici.
la 05-08-2026 02:14 PM
Salut, @FaraUnID! Bine ai revenit în Comunitate!
Îți confirmăm că sesizarea nr. 341852824 este în continuare în atenția colegilor noștri și îți recomandăm să aștepți răspunsul lor.
Gânduri bune!
la 05-08-2026 02:37 PM
Nu o sa mai fie nici un răspunsul lor, pentru ca colegii tai - cacofonie intenționată - sunt extrem de prost pregătiți și incapabili sa vina cu o oferta care sa combată, la modul real oferta Vodafone.
Cât timp agentul din retenție spune sec faptul ca Smart 12 cu reducere de 50% este singurul abonament pe care îl poate configura pe contul unui client ancoră cu vechime de peste 20 de ani... restul discuției este din seria sa vorbim vorbe!
P.S. - Vad ca încă mai aveți postaci de proximitate care cauta sa deranjeze contorul făcând off-topic!
la 05-08-2026 02:22 PM
Vă rog frumos să nu vă abateți de la tema postării și să păstrați un ton respectuos și prietenos unii față de alții. Așa cum știți, întrebările, opiniile și critica constructivă sunt bine venite aici, atacul la persoana și jignirile însă nu.
Vă mulțumesc pentru înțelegere.
la 05-08-2026 03:28 PM
Salut!
Operatorii nu mai sunt la fel de interesați de loializări, ci se concentrează mai mult pe campaniile agresive la portare.
Orange se axează pe reduceri temporare la portare, ofertele nu sunt la fel de competitive in comparatie cu ce ai prezentat de la Vodafone (totusi, dacă vor aplica scumpiri nu va mai fi o diferență la fel de mare).
Fiecare om poata alege in functie de acoperirea in zona respectivă, si de oferta pe care o primește. Concurența este benefică pentru noi, consumatorii.
la 05-08-2026 04:41 PM
Orange niciodată nu a fost capabila sa vadă lucrurile dincolo de gard și s-au limitat la un profil de business bazat pe un venit mediu per utilizator (ARPU) mai ridicat.
Actualul sistem de loializare eșuează să ofere un tratament diferențiat, tratând clientul ancoră prin prisma unor „algoritmi de eligibilitate” standard.
05-08-2026 03:44 PM - editat 05-08-2026 03:45 PM
Eu am fost 20 ani client Vodafone, sa sti ca nici acolo nu e lapte și miere ca altfel le eram și acuma client dacă era totul așa roz. Sper ca tu să fi mulțumit dar vezi ca Vdf crește prețul de mai multe ori într-un an pe lângă creșterea de la indexare, lui sormea anul trecut i-a crescut de 3 ori abonamentul cu câte 1 euro, de la 4 euro a ajuns să plătească 7 în decurs de numai 1 an, și până îi expiră contractul e posibil să mai crească.
la 05-08-2026 03:55 PM
Or avea bube, dar in ultimul an la pe contractul cu Vodafone (un mobil si servicii fixe) am prins o singura marire cu inflatia (nu stiu daca o mai prind pe a doua. Doar sa imi faca o super oferta, desi am dubii). In rest, pe baza contractuala nu am ce reprosa (in afara lacunelor pe care deja le-am expus: au zone in care calitatea semnalului mobil a scazut simtitor).
05-08-2026 04:09 PM - editat 05-08-2026 04:10 PM
Dacă creșterea nu era prevăzută în contract, portarea era deja finalizata.🙂
În cazul serviciilor mobile, unde portarea se poate realiza online, fără eforturi, nu văd de ce aș accepta aceste majorări. Doar sa nu existe alți furnizori, cum este in cazul serviciilor fixe.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor