anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament

Alina18
Începător

Buna

Mi am prelungit abonamentul cu o oferta la Smart 15 de 50% reducere. Deci 7.5 euro

Dupa terminarea celor 2 ani, pot sa mi prelungesc abonamentul cu unul mai mic de Smart 15?

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Bună! După expirarea perioadei minime contractuale, poți prelungi orice abonament Orange, începând cu fun 4/6 euro. De la fun 6 se dă acces și la roaming SEE. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember

Bună! După expirarea perioadei minime contractuale, poți prelungi orice abonament Orange, începând cu fun 4/6 euro. De la fun 6 se dă acces și la roaming SEE. 

Am inteles. Eram ingrijorata ca dupa perioada de 2 ani nu voi putea modifica abonamentul cu mai putin de Smart 15, si atunci raman cu 15 euro de plata 😁

Razvan
#StarMember

Nici vorbă. Și eu îți mulțumesc 🥰😍🤗

Miha_Z
#StarMember

Buna. In ultimele 3 luni de perioada contractuala, poți renegocia contractul și în funcție de ofertele ce vor apărea pe contul tău vei putea obține un abonament mai mic decât cel precedent. 

user_18347150
Începător

Buna ziua tuturor, socrul meu vrea sa se porteze de la Orange, la DIGI, din cauza abonamentului mare, el având ab de 9e, iar la Digi are ab de 5e cu minute nelimitate naționale. Adică, ptr un pensionar care sta numai acasă și nu are nevoie de net national, este un ab cam măricel. Cum obțin o oferta noua ptr el ??