anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Incheiat] Vechimea îți aduce până la 200 € reducere la device-uri

svetalex
Maestru
Am reînnoit în luna septembrie 2018 un Pachet Orange Love cu net și TV prin fibră, iar perosoana care mi-a prezentat și activat oferta mi-a spus ca voi beneficia de un bonus de până la 200 eur (de fapt am avut de ales între acest beneficiu, sau plata abonamentului redusă cu 50% pentru o perioadă de 6 luni, dar am ales bonus-ul). Știe careva unde, sau dacă pot vedea acest bonus în Contul meu?
Am fost de curând, într-un Orange Shop pentru alte informații, dar nu au putut să îmi zică nimic de acest bonus, că nu îl vedeau (ce este drept am fost aproapre de ora închiderii și nici eu nu am mai avut răbdare)
38 Răspunsuri 38

Jay
Campion certificat
Pentru detalii cred ca cel mai rapid mod de afla este sa suni la 0800 400 400... Ma gandesc ca probabil ar fi trebuit sa incerci sa beneficiezi de bonus la momentul activarii ofertei, daca toate conditiile ofertei au fost indeplinite... Daca intri in My Orange la Beneficii se vad toate beneficiile tale, pentru anii petrecuti in Orange, pentru zilele de nastere sau onomastice, teoretic e posibil sa vezi aici si acest bonus, eventual apasand pe "alte bonusuri", dar, neavandu-l nu pot sti exact... Succes!

Miha_Z
#StarMember
Din ce am citit oferta a fost disponibila pana pe 6 mai 2019, cu posibilitate de prelungire. Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea in retea trebuie sa activezi abonamentele Orange Home Net si Orange Home TV Global sau Explore pe 24 de luni si sa prelungesti abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egala cu 7 euro/luna. Acest beneficiu ofera cate 10 euro reducere la telefoane si accesorii pentru fiecare an de vechime in reteaua Orange. Daca tu ai indeplinit toate criteriile pentru a beneficia de reducerea in retea, iar acum ei n-o pot vedea, inseamna ca trebuia folosita intr-o anumita perioada de timp.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu. Da, e vorba de pachetul Love. Adaugă la abonamentul tău de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps și televiziune prin cablu cu până la 130 de canale și ai acces inclus la HBO și HBO GO timp de 12 luni, totul la doar 12 €/lună (sau 57 de lei). În plus, anii de vechime în rețea îți aduc până la 200 € (930 lei) reducere la device-uri, ca să îți faci cadoul perfect. Sau vino la Orange cu numărul tău de voce și ia-ți pachetul complet Orange Love cu doar 19 €/lună. Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri: https://www.orange.ro/love/ Pentru a beneficia de cei 200 de euro, trebuie să ai și 20 de ani vechime în rețea, ca abonat.

Romeo_
Senior certificat
Toate aceste beneficii in functie de vechime sunt doar la abonament?Vio doar cei cu 20ani in beneficiaza de acesta promotie?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Nu, dar dacă ai 20 de ani vei avea reducerea de 200, adică pentru fiecare an câte 10 euro. Dacă ai 10 ani, vei avea doar 100 de euro, etc.

svetalex
Maestru
sunt abonat Orange din 2003, deci până în 2018 erau vreo 15 ani, conform ofertei 150 eur. Dar oare unde pot vedea acest bonus în aplicația myOrange?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Nu cred că-l poți vedea, ci pur și simplu îl ai în momentul în care ceri oferta Love.

svetalex
Maestru
exact asta este problema. Așa cum am spus în postarea inițială, eu am activat Orange Love și am optat la acel moment pentru acest beneficiu... Este careva care mai are această ofertă activată și ne poate răspunde? Eu pot folosi acel bonus în magazinul online? În urmă cu aproximativ 3 ani am beneficiat de un bonus similar, dar pe care l-am folosit pentru achiziționarea unui telefon prin oferta de fidelizare primită de la un operator call center care s-a ocupat setările necersare achitării device-ului cu acel bonus

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Eu am această ofertă și am primit din Orange Shop, la momentul activării ei anul trecut, 180 de euro reducere. Nu cred că poți în Magazinul online.

svetalex
Maestru
@Vio73 ați utilizat respectivul bonus? îl puteați vizualiza undeva în aplicația myOrange?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Da, dar nu mi l-au dat online. Am luat un telefon din Shop. Îți dai seama că online și-ar dubla valoarea după achiziția pachetului Love. Nu apare în My Orange!

Miha_Z
#StarMember
svetalex, eu consider ca trebuia bonusul sa-l folosesti in momentul achizitionarii pachetului Orange Love.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Trebuie vorbit cu ei, pentru că ceva nu e în regulă.

Romeo_
Senior certificat
Poti merge intr-un Orange Shop cand ai timp sa vorbesti cu un consultant.Cu siguranta te va lamuri atat despre bonus cat si despre oferta care te intereseaza.