anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imputernicire pentru abonament orange

Zotya
Începător

An nou fericit ptr toata lumea !!!

As avea o intrebare poate ma ajuta cineva.

Am posibilitatea de a face un fel de act sau imputernicire ( la digi.ro ) exista in care sotul meu sa aiba aceleasi drepturi la abonamentul meu ca mine.

Adica sa poata modifica sau negocia un abonament fara prezenta mea.

Ms mult de raspunsuri, o zi frumoasa tuturor.

1 Soluţie acceptată‚

And04
Senior

Salutare, @Zotya 

Se poate, cu imputernicire de la notar si apoi trebuie sa mergeti intr-un magazin Orange si sa faceti o cerere. Vezi aici raspunsul de la un topic asemanator: https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/imputernicire-pentru-administrare-cont-orange/m-p/66419

 

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Anonim
Neaplicabil

Trebuie sa mergi la notar sa faci o procura și abia atunci are drepturi.

And04
Senior

Salutare, @Zotya 

Se poate, cu imputernicire de la notar si apoi trebuie sa mergeti intr-un magazin Orange si sa faceti o cerere. Vezi aici raspunsul de la un topic asemanator: https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/imputernicire-pentru-administrare-cont-orange/m-p/66419

 

FLo1
#StarMember

@Zotya: La mulți ani și bun venit în Comunitate. În mod normal, aproape în orice relație contractuală (nu doar la telefonie) o persoană poate fi reprezentată de o terță persoană pentru a semna / reprezenta titularul. Tot ce este nevoie ar fi o împuternicire întocmită la un notar public. Posibil să fie necesar a fi specificat pentru ce este nevoie. Adică nu e valabilă o împuternicire universală, ci una în care se specifică faptul că X-ulescu te reprezintă pe tine în relația contractuală pe care o ai cu Orange. Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se poate rezolva la un notar, printr-o procură sau altfel de act despre care ți se va spune acolo.

Succes și un An Nou fericit!

Pololică
#StarMember

O imputernicire (sau procura) la notar rezolva problema. Totusi, recomand sa accesezi pagina de contact si sa ceri detaliile necesare imputernicirii (s-ar putea sa fie nevoie de una specifica, de genul: Xuleasca Zetescu, identificata cu CI..., CNP..., domiciliata Acasa, cod abonat 123, imputernicesc pe sotul meul, Yescu Zetescu, identificat cu CI..., CNP..., domiciliat Acasa, sa ma reprezinte in relatia cu Orange in vederea reprezentarii mele cu Orange si a desfasurarii de negocieri contractuale).

Jay
Campion certificat

Salut!

Cred ca depinde și cu cine vorbești de la Orange... ca nu s-or fi schimbat lucrurile chiar atât de mult.. 

Eu am portat un numar de la Digi (inițial Vodafone) către Orange acum câțiva ani, număr care a fost pe numele meu la Vodafone, pe numele mamei la Digi si apoi pe numele meu la Orange, și n-am avut nevoie de un document notarial... din punctul meu de vedere ar trebui sa fie suficienta prezenta celor 2 persoane direct implicate pentru ca una dintre ele sa fie împuternicita pe contul celeilalte..  

FLo1
#StarMember

@Jay: Prin prezența ambelor persoane se face o cesiune a abonamentului de pe o persoană pe alta direct la operator, Orange în acest caz. Dar dacă titularul lipsește (nu poate fi prezent), atunci este necesar documentul notarial. 😉 Bineînțeles, prezentarea CI în ambele cazuri este imperativă.

Jay
Campion certificat

@FLo1 eu am facut modificările mentionate, mutatul de la o companie la alta, fiind prezenta doar eu.. 🙂

Din întrebare eu am înțeles ca se dorește ca oricare dintre cele 2 persoane sa poată face modificări fara prezenta celeilalte.. nu ca se dorește din start doar prezentarea unei hartii.. La ce program au notarii mi s-ar părea mai ușor de ajuns la un Shop decât la un notar.. acum, dacă la notar nu este nevoie de prezenta ambilor pentru împuternicire, asta mi s-ar părea mai periculos.. 

FLo1
#StarMember

@Jay: Dacă era un prepay... era simplu: Titular e cel cu prepay-ul la mână. Însă la abonament mi se pare puțin mai... birocratic. În fine, dacă operatorul acceptă, important este să se rezolve impasul și să fie clientul mulțumit.

BTW: La notar important este să fie prezent cel care <dorește să fie reprezentat>, <cel care urmează să-l reprezinte> nu este necesar ca prezență fizică. În fond cel din urmă nici nu semnează pe acel document. 😉