anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate apelare wifi, lipsa retea

DanielUM
Junior

Bună ziua, 

Am o problema cu apelarea wifi care nu funcționează în zona fără acoperire rețea, chiar dacă am conexiune wireless. Îmi cere conexiune rețea pentru a putea face apelul. Dacă a mai intampinat cineva probleme de acest fel. Menționez ca cei care sunt în alte rețele pot face apeluri din zona fără semnal doar prin conexiune wireless. Teoretic ar trebui sa functioneze apelarea wifi chiar și cu modul avion activ dacă ești corectat la o rețea wireless. 

Mentuinez ca Telefonul are activate funcție, e un S 23 Ultra, cartela am schimbat o recent și update la zi. Abonamentul peste 5E. Apelul wifi(VoLTE) este activ. Apelarea wifi funcționează în zone cu acoperire 4G sau dacă este corectat la rețea și conexiune wireless simultan, dar dacă rămâne acoperire rețea, doar pe conexiune wireless nu funcționează. 

Mulțumesc! 

34 Răspunsuri 34

Salut, am exact aceeasi problema cu Starlink. Ip-ul este de Bucuresti. deci ar trebui sa fie ok. Am vb cu cei de suportul tehnic orange si nu e de la ei. Nu blocheaza nimic ei. Am trimis ticket si la starlink dar ca si pana acum nu raspunde nimeni.

Hello again..

Am vorbit cu cei de la starlink dar fara sa ajungem la o concluzie..Concluzia lor e ca operatorul de telefonie are problema nu ei. In fine, am incercat tot ce mi-a venit prin cap. Am schimbat routerul, am incercat cu VPN, am incercat cu VPN cu ip fix. Nu mai stiu ce sa mai incerc. Ai reusit sa gasesti o solutie? @DanielUM 

Exact asta am înțeles și eu de la cei de la Stalink. Plus ca la alti operatori funcționează. Sigur problema e de la Orange. Nu acorda acces integral. 

Singura rezolvare pe care am găsit o este să trec pe Digi, la care nu sunt probleme. Din păcate la Orange te lupți cu morile de vânt. 😞

Razvan
#StarMember

De curiozitate, cât plătești la starlink? 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Destul de scump,230/luna. Dar își face treaba în zona fără acoperire. Mai puțin apelul wifi care ar trebui sa aibă ceva interdicție de la Orange, dacă alte rețele funcționează.