anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura eronata

Bogdan691
Începător

Pe data de 2 noiembrie mi-am portat abonamentul de la vodafone la orange, fata care mi-a facut portarea mi-a ofertat si prima luna gratuita, la 2 zile dupa portare mi-a venit factura, am luat legatura cu ea si mi-a spus ca a fost o eroare si se rezolva, unde trebuie sa vorbesc sa vad daca se poate rezolva situatia.

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut, Bogdan! Bun venit în Comunitate!

Dacă ai făcut deja o sesizare la colegii noștri, înseamnă că situația ta este cunoscută, va fi verificată și soluționată.

Te așteptăm să revii cuvești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

DanielaH
Moderator

@Bogdan691, s-a rezolvat situația cu factura?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

A__Claudiu
Explorator entuziast

Salutare!

De mai bine de doua luni intampin o dificultate legata de factura emisa pentru serviciile orange. Mai exact pe data de 16 ale fiecarei luni se emite factura si apare suma de plata. Platesc cu cardul in my orange imi apare plata realizata restante 0 si totusi mai am o diferenta de plata de 56 lei asa am patit in luna iulie si asa am patit si luna aceasta. Am sunat la 300 explic situatia apoi sunt redirectionat ...si stupoare mai am de plata suma mentionata. explic ca mie imi apare zero si mi se raspunde ca nu stiu din ce eroare sa fac actulizare de aplicatie sa dezinstalez aplicatia sa fac o noua plata cu suma restanta si ghici acum imi apare ca am cei 56 de lei in avans. Am cerut o verificare a situatiei si o remediere pentru ca inteleg ca se mai intampla sa se greseasca dar asta se repeta de cateva luni si sunt convins ca si luna viitore o sa fie la fel. Vreau  sa se regleze conturiile si sa fim la zi cu platiile si nu sa tot sun la 300 si  sa raman ca si acum nerezolvat.

A mai intampinat cineva acesta situatie? sau ce se mai poate face?

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca in contul my Orange accesat prin browser apare acelas lucru, nu vad rostul sa dezinstalezi/actualizezi aplicația my Orange.

Daca e vorba de un abonament mobil, suma de plata poate fi aflată și prin apel la *100#.

Insista sa se deschidă o sesizare pentru a fi analizată problema. Personal, nu am intampinat aceasta problema.

A__Claudiu
Explorator entuziast

asta am zis si eu,  da na facem cum ni se spune...