la 18-12-2025 09:23 PM
Știți cat durează până îmi dau drumul la semnal ? , vreau să specific ca mi-a fost restricționat pentru neplată abonamentul , l-am plătit și nu am semnal
la 18-12-2025 09:45 PM
Salut @mocanA1,
Plata trebuie confirmata pentru a beneficia de servicii, urmează pașii de aici sau vezi mai jos ce trebuie sa faci:
Dacă ești client Orange (Orange Romania Communications) află aici cum poți să confirmi efectuarea unei plăți.
Dacă ești client Orange, poți să confirmi efectuarea unei plăți online, din contul tău My Orange, secţiunea Sumar - Plătește factura, așa cum se vede în imaginea de mai jos.
Dacă plata a fost efectuată din contul tău online/aplicația My Orange sau la oricare magazin Orange, confirmarea plății NU mai este necesară, întrucât plata se înregistrează imediat în cont.
Confirmarea de plată este necesară doar dacă ai achitat prin urmatoarele modalități de plată:
Poți înregistra o confirmare de plată astfel:
la 18-12-2025 10:05 PM
Salutare!
Dacă ai efectuat plata din contul my Orange sau într-un magazin Orange, dar abonamentul nu a fost reactivat, atunci contacteaza serviciul clienți prin chatul din aplicația my Orange (unde poți atașa dovada plății) sau telefonic, dacă ai această posibilitate. Ei te pot ajuta să accelerezi procesul.
Prin chat soliciți transferul către un operator uman, descrii problema și atașezi dovada plății. Chiar dacă chatul nu este disponibil în acest moment, poți trimite mesajul, iar un operator îți va răspunde în timpul programului de lucru.
Cel mai probabil serviciile vor fi conectate mâine dacă plata a fost făcută prin my Orange.
la 19-12-2025 06:11 AM
Salutare!
Ca să nu mai întâmpini treaba asta, ori plătești imediat ce apare factura în My Orange, ori anticipat, cum o fac și eu.
Eu foarte simplu.
Acum, trebuie să le pui dovada plății ( o poză cu bonul/ factura) în aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi scrii transfer operator și detaliezi problema, atașând poza respectivă.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor