anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista optiuni cu resurse in tari non-SEE la abonament?

fabytm
Explorator
La abonament nu exista optiune similara cu cea de 12 euro de la PrePay (cu resurse in tari non-SEE)?
Observ ca la PrePay oferta de 12 euro are si resurse in tari non-SEE. La abonament exista vreo posibilitate de a obtine beneficii similare la un pret asemanator (ma intereseaza pentru SUA)? Vad ca exista cu 18 euro 50MB in SUA dar asta e o bataie de joc.
6 Răspunsuri 6

Costy
Explorator entuziast
@fabytm Am aruncat o privire pe site-ul Orange și e foarte scump, nu am găsit ceva avantajos ca preț în ofertele expuse, ori câte combinații ai face.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu văd nimic concret. Există doar ceva extraopțiuni, dar de care te lipsești cam greu din cauza prețului. Poate se vor gândi în viitor și la un aspect din acesta. Cred că această Comunitate a fost creată tocmai cu scopul de a afla ce mai trebuie făcut ( să aibă feedback). Poate ceva pe la Ofertări dar mi-e greu să cred că se obține ceva similar.

FaraUnID
Campion certificat
În mod oficial, în oferta standard pentru persoane fizice, nu exista un asemenea abonament. Poți avea o discuție cu departamentul de ofertare și vezi ce se poate obține. Dacă nu te pot ajuta, nu te împiedică nimeni sa alegi acea opțiune prepay pe perioada cât stai în SUA.

Razvan
#StarMember
Deocamdată, la abonament nu exista ceva asemănător cu acea opțiune. Pentru Roaming non SEE, este la dispoziție doar data traveler în Turcia.

fabytm
Explorator
@Vio73 Tocmai de aceea am deschis acest topic aici. Speram ca cei de la Orange sa raspunda acestei cereri.

Jay
Campion certificat
Asa e, pe site nu au nimic la abonament pentru non SEE, dar, nu cred ca strica sa vorbesti la serviciul clienti pentru a afla cum/daca te pot ajuta.. Nici nu observasem acest amănunt la prepay.. scrie prea mic 🙂