anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista abonamente speciale pentru hipoacuzici?

imch
Cunoscător certificat
Buna ziua. Exista cumva abonamente speciale pentru persoane surdo-mute? Ei nu pot efectiv vorbi la telefon, dar pot comunica prin videocall, folosind limbajul semnelor. Ma gandesc ca ar trebui sa existe un abonament care sa le permita un numar suficient de mare de minute pentru apeluri video... Exista asa ceva? Sau se pot baza doar pe net si video call prin whatsapp sau alte aplicatii? Multumesc.
5 Răspunsuri 5

Florin_D
Cunoscător certificat
Probabil cea mai buna solutie ar fi un abonament de date. asta este parerea mea! Probabil ca un abonament de date il poate ajuta macar sa scrie sau comunica prin diferite aplicatii!

FaraUnID
Campion certificat
Exista abonamentul Orange Me 4 Special cu resurse nationale recomandat pentru dizabilități auditive si care incluse urmatoarele resurse: - 20 minute nationale; - 200 sms nationale; - 200 minute in retea; - NELIMITAT sms in retea; - 200 MB internet national pe mobil; Sau, vino cu certificatul de încadrare pe cod de handicap în orice magazin Orange, abonează-te pe 2 ani la abonamentul Orange Me 12 Special și ai o ofertă specială cu beneficii disponibile în țară dar și în roaming în Spațiul Economic European (SEE). Acesta este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Iată ce avantaje ai: - Nelimitat minute și SMS-uri naționale și în roaming în SEE; - 200 minute internaționale; - 6 GB de internet național, din care 4.48 GB sunt limita în roaming SEE; - Un telefon ușor de utilizat (Orange Rise 34), cu funcții adaptate pentru nevoi senzoriale speciale; Sursa - https://www.orange.ro/abonamente/orange-me-special/ Ofertele prezentate sunte cele standard si pot fi discutate in functie de nevoile de comunicare ale fiecaruia.

Trixen_old
Cunoscător
Orange are ceva abonamente pentru persoane cu dizabilitati, dar sincer nu prea le vad avantajele: 1. Telefonie: https://www.orange.ro/abonamente/orange-me-special/ 2. Internet fix: https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-fibra/ Din punctul meu de vedere un abonament nou chiar la 8 euro (Me 8, cel mai ieftin) este suficient. Are 38 GB trafic national plus nelimitat SMS-uri. Din experienta personala, apelurile video pe Facebook/WhatsApp nu sunt chiar atat de solicitante din punctul de vedere al traficului de net. Statistic vorbind cam 20% dintre oameni sufera de dizabilitati sub o forma sau alta. Am remarcat o recunoastere tot mai buna a acestui fapt si ca tot mai multi furnizori (in special de solutii software, insa nu numai) incearca sa isi adapteze solutiile. Ar fi bine sa vedem Orange venind cu oferte personalizate mult mai bune pentru aceasta categorie de oameni. In plus, daca ies pe piata rapid, ar fi atat un semn de respect cat si o miscare buna de marketing. Parerea mea... 🙂

teacher_
#StarMember
Majoritatea abonamentelor cu pret redus din oferta curenta (sub sau egale cu 4 Euro) sunt pentru persoane cu dezabilitati, care se acorda in baza deciziei de handicap.

svetalex
Senior certificat
subiectul a mai fost dezbatut in comunitate https://comunitate.orange.ro/questions/1998166-resurse-contin-abonamentele-orange-me-special