anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare Cronos sau am fost mințit?

Antonescu
Explorator entuziast

Bună seara!

Pe data de 14.09.2022 am fost sunat de care o domnișoară de la retenție, care mi-a oferit abonamentul Fun 9 Roaming și am achiziționat și un telefon. Aceasta mi-a comunicat faptul ca abonamentul îmi oferă 7.5 GB în SEE, informație care se regăsește și în actul aditional, însă când verific serviciul Cronos sau întru în My Orange, îmi arata ca am disponibili doar 860 MB. Sper ca e doar o eroare și nu am fost păcălit! Menționez ca abonamentul a fost implementat cu data de 01.10.2022

18 Răspunsuri 18

Antonescu
Explorator entuziast

De explicat, ai explicat clar, dar tot nu înțeleg! Traficul de date e de 60 GB/luna și am primit 60! Minute internaționale sunt 400, am primit 400!trafic SEE e 7.5, am primit 860 MB! E absurd! Cum explicați asta?

Atunci, dacă pe contract ai așa și celelalte resurse nu au fost acordate proporțional, poți lăsa o sesizare pe Chat Djingo și cere explicații suplimentare. Sper să te ajute ei mai mult, pentru că noi, cei din Comunitate, suntem doar simpli clienți, fără acces la contul personal. Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Antonescu
Explorator entuziast

Am făcut și asta însă fără niciun rezultat! 🤷‍♂️

Oricum, dacă abonamentul a fost implementat în 1.10, încă nu este relevant ce îți arată cronosul. Sper că zilele următoare se va regla și vei avea toate resursele complete. Poți face o sesizare din secțiunea Contact sau la serviciul.clienti@orange.ro și sper să ai mai mult noroc!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.