anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desfășurător pentru apeluri și mesaje primite cu locație

Adrian2025
Junior

Bună seara, pot cere  un desfășurător pentru apeluri și mesaje primite cu locație?

1 Soluţie acceptată‚

Poti primi desfasuratorul apelurilor/mesajelor trimise, cu detalii despre ora si durata, dar nu despre locul de unde au fost transmise.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Adrian2025
Junior

Am înțeles ca se poate dacă plătesc ceva companiei,este adevărat?

În condițiile de utilizare nu am găsit o referire la detalii de localizare ale expeditorului unui mesaj / apel. Deci nu se poate. Mai ales că respectivele mesaje/apeluri pot proveni din alte rețele.

Mi a spus cineva ca as putea cere  desfășurătorul pentru apeluri primite chiar si locație, mi a fost greu să cred, eu știu ca se poate doar pentru apelurile efectuate. 

Poti primi desfasuratorul apelurilor/mesajelor trimise, cu detalii despre ora si durata, dar nu despre locul de unde au fost transmise.

Am înțeles @Adrian2025 . Într-adevăr, "ai putea cere" orice, însă astfel de informații nu vor fi oferite, nici măcar contra cost. De la GDPR, la informații care nu sunt publice.... poți să le consideri oricum, însă ele nu sunt publice. Singurele informații pe care le poți afla sunt numerele apelate/la care ai trimis SMS, deși aceste informații le regăsești în contul tău MyOrange, în secțiunea "Detalii convorbiri". Cât privește obținerea informațiilor despre eventuale date de geolocalizare.... nu sunt șanse nici măcar probabile. Iar date despre apeluri /SMS primite de tine le regăsești în memoria telefonului tău. Te așteptăm cu alte întrebări sau detalii pentru mai multe informații. 

Mulțumesc frumos  pentru răspunsuri!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Chiar daca acest lucru ar fi posibil, aceste informații nu vor fi oferite clienților deoarece ar încălca legislația privind confidențialitatea. Doar autoritățile competente pot cere astfel de informații de la furnizor.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Prin "locatie" intelegi antena/antenele la care era conectat dispozitivul care a efectuat apelul sau a trimis SMS-ul? Daca este asa, operatorii vor pune la dispozitie informatiile (in cazul in care exista) doar autoritatilor competente. Motivele ar fi doua:

• dreptul de a cere informatiile il au doar autoritatile (adica, daca tu ma suni si ma ameninti, Orange nu imi va oferi mie (personal) niciodata informatiile tale. Doar Politiei, Procuraturii sau unei Instante Judecatoresti, iar mie imi vor ajunge [in cel mai fericit caz] doar numele tau, fara alte detalii, pe timpul anchetei/procesului).
  • GDPR. 

Prin locație înțeleg ca  se poate vedea locul cu aproximatie de unde s a trimis un mesaj