anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange nu fidelizează abonații cu o ofertă peste ce oferă concurența?

Cipikkus
Explorator
Am abonamentul expirat de 1 luna. Vreau sa il prelungesc, dar vreau un telefon bun la un pret foarte bun. Dupa 10 ani de Orange ma vad in situatia de a alege concurenta deoarece ofera mai mult si un pret mult mai mic la ceea ce doresc eu. Desi am informat un agent din call center, raspunsul a fost simplu..."daca vreti sa intrerupeti colaborarea de 10 ani cu Orange, mergeti la Vodafone". Pai cum daca e mult mai avantajoasa oferta lor decat a voastra?
De ce Orange nu lupta sa pastreze clientii vechi?
112 Răspunsuri 112

Ascary
Campion certificat
Multumim Vio. Toate cele bune si din partea mea iti doresc in noul an si...cel mai important,sa nu ai nici un fel de problema cu noul tau telefon 🙂

FLo1
#StarMember
Mersi Vio pentru urari. Urarile mele sunt la alt topic 🙂
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vio73
#StarMember
Cu plăcere! Și să auzim numai de bine! Cred și sper că Anul Nou va aduce îmbunătățiri!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

romeo_amarandei
Junior entuziast
ei nu sint in stare sa respecte contractele intre clienti si firma .este cea mai jalnica firma

FLo1
#StarMember
Aho aho de Anul Nou Orange va face cadou, E istorie, nu ceva nou./ Acum tu oare chiar ai vrea Minute gratis sa primesti De costuri nici ca te-ar durea, Important doar sa vorbesti?/ Or fi modificat si ei salarii, Tinte catre o retea ideal Ca doar de aceea ca barbarii S-a modificat totul... "unilateral"./ Dar Orange stiu c-a petrecut Pentru-n prepay de incarcat Ca 4 ore au tot trecut Pana sa apara "realizat"./ De atunci am tras si-un somn Lasand pe Orange sa realizeze Daca vrea sa fie domn Si de An Nou sa nu fenteze.

Vio73
#StarMember
La mulți ani, tuturor! Trebuie să fim mai calmi și să negociem mult mai bine orice, iar rezultatele vor veni!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
La prepay nu prea mai ai ce sa negociezi. Accepti au ba 🙂

FLo1
#StarMember
Nu e vorba de negociat si ar fi culmea sa pretinzi. E vorba ca daca grarantezi ceva sa nu umbli cu ciorile... Se cheama etica. Cand si o activare dureaza cateva minute, o incarcare la peste 4 ore e jenant pentru un operator profesionist.

Ascary
Campion certificat
Ti-am raspuns (daca se poate numi raspuns) la topicul anterior

Gianni
Cunoscător certificat
La mulți ani tuturor,au trecut numai cîteva ore din noul an și au apărut cîteva probleme , nu vă faceti prea multe griji că toate se vor rezolva.Și cei de la Orange au sărbătorit intrarea în noul an ,trebuiesă fim puțin mai îngăduitori și toate problemele se vor rezolva. Va doresc un nou an fericit și plin de bucurii.

FLo1
#StarMember
La multi ani tuturor. Intrucat cand e vorba de bani nu exista ingaduinta, sentimentul e reciproc: fara ingaduinta. Iar daca garantezi o incarcarea a se efectua "de indata", nu mergi nici la petreceri si nici la somn pana nu rezolvi solicitarea. Dupa 4 ore in era minutelor (ca sa nu spun secunde) este un test esuat pentru dragul de Orange dupa standardele pe care le afiseaza si in cauza... le pretind reale.

Gianni
Cunoscător certificat
Orange are standardele lui dar nu sunt perfecte și nu vei găsi nicăieri perfecțiune. Toate lucrurile au o marjă de eroare , trebuie să fim optimiști și să găsim soluți care pe viitor ne vor ajuta în rezolvarea problemelor.O zi bună.

Ascary
Campion certificat
La multi ani si tie Flo si in noul an sa ai doar reincarcari instante 🙂

FLo1
#StarMember
La multi ani Ascary. Sa ai parte de oferte si avantaje reale, nu vrajite. In cazul meu la prepay ma adaptez nevoilor nu cerintelor universale. Asteptari nu mai exista. Daca stiam ca nu ma descurc, ramaneam pe abonament. Dar am zis sa nu ramana sim-ul singuratic. De aceea m-am trezit incarcandu-l.

daniel_costel
Junior entuziast
Eu sunt mulțumit deocamdată de orange.