anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De 2 zile nu pot apela sau primi apeluri, desi plata e la zi

mbotg
Vizitator

De 2 zile mi se spune ca atunci cand sunt apelata, ruleaza mesajul abonatul nu e disponibil, de asemenea nu pot suna nici eu. Plata e la zi, telefonul nu e pe modul avion, l-am restartat de cateva ori. Ce sa fac?

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ești conectat la rețea? Ai semnal?

Ai putea testa sim-ul, dacă ai posibilitatea, și într-un alt telefon. De asemenea, poți încerca o resetare a setărilor de rețea. Dacă tot nu functioneaza, contactează serviciul clienții Orange.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 

Da, semnal am, si am resetat tot ce se putea reseta. Voi contacta relatiile cu clientii. Multumesc

delfinas
#StarMember

Ai schimbat ceva acum 2 zile, ești in alta zona? Unde te afli acum?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Nu am schimbat nimic, si nu sunt in alta zona

Ce telefon ai si ce versiune de Android/iOS rulează?

Unde ești, in ce zona? Pe vecini i-ai întrebat? Ai incercat cartela in alt telefon?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai SIM normal sau esim?

Verifică să nu fie probleme cu sim-ul, dacă ai. Am întâmpinat și eu pe un număr așa ceva !

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.