anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca vreau sa fac un abonament nou la un iPhone, din aplicație, trebuie sa plătesc un avans?

Ionutciuc
Vizitator

Daca vreau sa fac un abonament nou la un iPhone, din aplicație, trebuie sa plătesc un avans sau doar lunar abonamentul la el?

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Pentru a achiziționa un telefon în rate pe factura orange, este necesară o vechime minimă de 18 luni. În cazul în care închei un abonament nou, telefonul va trebui achitat integral. Poți realiza o simulare direct în magazinul online.

Conditii ce trebuie indeplinite pentru a achizitiona un telefon in rate pe factura orange:

https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc... 

Il poti achiziționa in rate prin tbi bank.

Vio73
#StarMember

Salutare!

În rate pe factură, nu se poate decât după 18 luni. 

Te sfătuiesc, dacă ai salariu sau pensie, să mergi la o bancă ( la care vrei tu, gen CEC, BRD, Raiffeisen, etc) și îți faci un card de rare fără dobândă. Cu acesta poți achita orice produs, la orice magazin, în 24 sau mai multe rate fără dobândă. Iar la partea de abonament, îți iei un yoxo, abonament de câțiva euro sau chiar prepay.

Eu așa aș face acum!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

delfinas
#StarMember

Ionut, bun venit in Comunitate!!!

Cum au scris si colegii, ca sa cumeri un telefon in rate, trebuie sa ai minim 18 luni in reteaua Orange, dar, ca sa iti raspund strict la intrebare, la telefoanele mai scumpe sigur platesti un avans (mai mic sau mai mare, in functie de pret, abonament etc), apoi rate pe 24/36 de luni, indiferent de vechimea ta in retea. Eu am vreo 25 de ani in Orange si in martie am luat un Honor Magic 8 Pro si am platit un avans de 2800 de lei, adica aproape jumatate din pret.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Shadow09
Junior entuziast

Am cumpărat iPhone 17 pro Max fără să îmi ceară avans deloc, bine am vreo 5 abonamente pe persoană fizică 🙂

Dacă ai mai multe abonamente nu îți mai cere avans