anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dacă iau telefon nou la 18 luni cu cate luni se prelungeste abonamentul?

gpstan
Junior

Dacă iau telefon nou la 18 luni , abonamentul se prelungește cu 24 luni sau se adaugă încă 6 luni ale vechiului contract?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salut! 

Cu 24 de luni. Eu am făcut de multe ori așa, mai ales când am prins o ofertă bună la telefon, doar că de fiecare dată a trebuit să măresc abonamentul cu minim un 1 euro, că altfel nu mei era telefonul redus și nu mai erau deloc avantaje.

Deci merită doar dacă obții reduceri mari la telefon !

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Se prelungeste cu 24 de luni.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@gpstan: Salut.  Exact cum scriai, "reînnoire". Deci cele 24 de luni reîncep de la zero, nicidecum de la 18.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Problemă nu era că ar începe abonamentul nou de la 18 ci de la 24 plus 6 luni rămase din vechiul contract , apreciez răspunsul prompt .

DA, de altfel așa a fost din totdeauna. Adică faptul că ai reînnoi un contract nu te scutește de zilele rămase ca perioadă obligatorie din vechiul contract. Adică nu adaugi 6 la 18 ci adaugi 24 după cele 6 😉

Numai bine și te așteptăm și cu alte contribuții. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Mulțumesc! 

Mă bucur că ți-am fost de ajutor! 

Pololică
#StarMember

Salut: reînnoirea începe cu ziua achiziției și devine noul punct zero al prelungirii. Vechimea se păstrează, dar noua perioada contractuală începe de la 0 cu a o abonamentul existent sau cel nou ales  o dată cu telefonul. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salut! 

Cu 24 de luni. Eu am făcut de multe ori așa, mai ales când am prins o ofertă bună la telefon, doar că de fiecare dată a trebuit să măresc abonamentul cu minim un 1 euro, că altfel nu mei era telefonul redus și nu mai erau deloc avantaje.

Deci merită doar dacă obții reduceri mari la telefon !

Baftă!