anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot să-mi modific abonamentul?

Hannahbaker
Începător
Se poate lua legătura online printr-o adresa de email sau alta modalitate cu un operator orange care sa ma ajute sa modific abonamentul ? Daca nu, eventual unde pot găsi un număr de telefon . Multumesc anticipat !
12 Răspunsuri 12

eda2k
Cunoscător
Salut, Pentru modificarea abonamentului poți intra în contul tău My Orange sau poți apela serviciul clienți, la numărul de telefon 300. Dacă ai deja un abonament și încă nu ai atins perioada minimă contractuală, îl poți modifica cu unul ce are aceeași valoare sau mai mare, iar noua perioada contractuală (12 sau 24 de luni) se va adăuga perioadei rămase. Dacă nu mai ai perioadă minimă contractuală, abonamentul se poate modifica cu o valoare mai mică, egală sau mai mare. Succes !

Razvan
#StarMember
Intri în contul my Orange la secțiunea contact și le scrii o sesizare și ei te vor suna cam în 48h. De asemenea, mai poți scrie mail la serviciul.clienti@orange.com sau apela cu încredere la suportul Orange helper de pe forum Softpedia, printr-un mesaj privat.

Vio73
#StarMember
Poți lua legătura prin email la adresa serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange, sectiunea contact, pentru a cere ce doresti si vei fi apelat de un consultant care-ti va face o oferta in functie de ce abonament ai/iti doresti sau ce perioada contractuala ai sau nu mai ai. Un număr de telefon la care poti suna este 300 ( 0374300300) sau poti scrie si pe chat. Succes!

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu personal am discutat cu cineva de la ofertare din cadrul relatii clienti (300) si mi-am modificat abonamentul.

Jay
Campion certificat
Poti vorbi cu un consultant si pe chat-ul Djingo.. Inițial va răspunde robotul, dar, cand nu te poate ajuta iti ofera opțiunea de a te transfera la un consultant.. Depinde care varianta iti este mai la indemana... Cred ca poti face si din contul tau My Orange modificarea, dar, ar fi mai in regula sa vorbesti totusi cu un reprezentant Orange..

Laura_cio
Senior
Noi am mai discutat intr-un topic despre schimbarea abonamentului. Te poti informa: https://comunitate.orange.ro/questions/2024480-schimb-optiunea-abonament

Razvan
#StarMember
Ai reușit sa iei legătura cu cei de la Orange?, în vederea modificării abonamentului, prin canalele recomandate.

Ascary
Campion certificat
Cea mai simpla metoda este sa suni la Nr 300. Astfel îți vor fi prezentate mai multe oferte care te avantajează pe tine. Succes și te așteptăm cu vești noi 🙂

CostinelN
Explorator
Suni la 300 si ceri transferul la departamentul Ofertare. Probabil o sa iti spuna ca in maxim 3 zile lucratoare te va contacta un consultant. Cu siguranta in urma discutiei pe care o vei purta cu consultantul de la Ofertare vei gasi o varianta de abonament care iti va satisface cerintele.

iuiu88
Cunoscător
Buna, Hannahbaker ! Eu as incerca varianta orange.ro si apoi, in coltul dreapta-jos "ChatBot Djingo" .Completezi 3 campuri cu datele personale, dupa care poti adresa intrebarea acolo, functioneaza ca si Chat-ul de pe Facebook . Robotelul te va indrepta spre un consultant Orange in momentul in care ai sa specifici nevoile tale . Atasez 2 poze ca sa iti fie mai la indemana . Eu asa am facut cand am avut nevoie si procedura a fost destul de rapida 😄 Spor si tine-ne la curent !

iuiu88
Cunoscător
@Hannahbaker, uite, am facut si un Demo, e super usor. Recomand cu incredere varianta Orange Bot Djingo !

Gianni
Cunoscător certificat
Poti suna la relația cu clienții și un operator Orange îți va da consiliere sau te va dirija către alt operator ce răspunde de acest servicu. O altă variantă e sa mergi la magazinul unde ai încheiat contractul (abonamentul) și rezolvi direct cu ei, aceasta ar fi mai rezonabilă pt că te poate consilia mai bine , poți pune mai multe întrebări și primi răspunsuri imediate; majoritatea angajaților sunt bine pregătiți; îți doresc mult succes,o zi bună