anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot micsora abonamentele de pe contul meu?

ElenaTurtoi
Începător

Buna, cum pot micsora abonamentele de pe contul meu?

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@ElenaTurtoi: Bun venit în Comunitate. Solicită o nouă ofertă adresată serviciului clienți și vei afla / analiza condițiile prezentate. Așadar serviciul clienți poate fi contactat aici, telefonic la 300, chat Djingo, sau email. Succes.

DanielaH
Moderator

Elena, abonamentele tale mai au perioadă contractuală? 

Dacă sunt în afara perioadei contractuale, poți face schimbarea din My Orange, secțiunea "Tarife și Opțiuni/ Detalii abonament/ Modificare abonament".

adrian87n
Cunoscător

Salut, Daca esti in ultimele 3 luni contractuale sau inafara perioadei contractuale, poti sa iti alegi din contul tau MyOrange un abonament, acum sunt oferte foarte bune pe https://www.orange.ro/abonamente/

 

 

Pololică
#StarMember

Buna!

Inainte sa ceri reducerea tarifelor, faceti o sedinta de partid si decideti ce resurse vreti pentru fiecare numar. Daca te uiti online, o sa vezi, de exemplu, abonamentul de 9E redus la 4.5E pentru primele 12 luni, DAR nu ofera acces la roaming (cel putin nu oferta comerciala) si, daca la un moment dat ai nevoie de roaming, o sa cam dea cu virgula.

La mine a mers cel mai bine asa: sa cer o oferta cu ... oferirea de informatii asupra necesitatilor mele si un buget aproximativ.

Vio73
#StarMember

Bună!

Din cont sau de la Relații clienți poți micșora abonamentele când ești în ultimele 3 luni sau când ți-a expirat perioada contractuală. Altfel, poți face trecerea  la un abonament mai mare, in ultimele 6 luni, dar care poate fi redus pe jumătate. Doar că este fără telefon. De exemplu, dacă ai abonament de 9 euro, poți trece la 11 euro nelimitat, redus cu 50 la sută.

Detalii aici:

https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente/prelungire-abonament

Baftă!